2777
2789
چه گیری دادید به عربابابا برید ببینید عربا چی شدن وما ......

آفت خودشون رو وارد ایران کردن 

زدن به جاده خاکی 

بالا برن پایین بیان نژادشون‌ لجنه 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا شما میخوای معماری ایرانو بشناسی دستتو میگیرن میبرن مسجد نشونت میدن... رنگ آبی ایرانی رنگ فیروزه ...

معماری ایران بعد از اسلام ادامه پیدا کرد و از اتشکده و ...به سمت مسجد رفت

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

چقدر بدم میاد از اینا که یه قومیت یا یه نژادو تخریب میکنن 

حس میکنم هزار سال قبل جا موندن اون موقعی که این چیزا جالب حساب میشد 

وگرنه ادمیزاد وقتی به دنیا میاد مگه نژادشو خودش انتخاب میکنه 

باز به یه چیز مینازی چیزی بناز که خودت به دست اوردی 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آفت خودشون رو وارد ایران کردن زدن به جاده خاکی بالا برن پایین بیان نژادشون‌ لجنه

عجب....

ولی بیا وقبول کن ما دلمون پره...داریم میسوزیم از پیشرفتشون،از رافاهشون...

وگرنه ایرانه که سرشو کرده تو کشورای عربی......

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود

بعدم نوشته بجز عرب ایران😂😂

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه داره emtehanejabr.blogfa.com

چرا معماری و دین مون و زبانمون توش عرب قاطی پاتی شه

اگه میخوای بحث نژادی کنی من نیستم بای

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
چقدر بدم میاد از اینا که یه قومیت یا یه نژادو تخریب میکنن حس میکنم هزار سال قبل جا موندن اون موقعی ک ...

ن دوستمون راست میگه خب.

همه چی ما توش عرب قاطیه.

من ک نمیگم آدماش بدن و اینا .میگم چرا باید این همه فرهنگشون تو فرهنگ ما باشه

معماری ایران بعد از اسلام ادامه پیدا کرد و از اتشکده و ...به سمت مسجد رفت

یچیزایی توی رگ و ریشمون بوده 

ولی چه علمی 

چه هنری و چه فلسفی بعد از اسلام به اوج رسیده

اینها واقعیته 

با چشم بند تعصب نمیشه بهش نگاه کرد

خصوصا هنر که از روح سرچشمه میگیره

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️