2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ خوب🥺🥺کجایی مگه

شمالم، جاتون سبز🌱🍃

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
مرسی عزیزم واقها دلم شمال میخواد 🥺

ایشالا به زودی قسمت بشه یه سفر بیاید شمال 😍😍😍✨✨✨

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
چطوری بیدار میشید خدایی😂

روی سیکل خواب بیدار شی راحت بیدار میشی اپلیکشن اسلیپ تایم رو نصب کن با اون آلارم بذار مثلا میزنی تا بیست دقیقه دیگه دارم می‌خوابم بهت میگه چه ساعت هایی میتونی راحت بیدار بشی   

نمودار خواب سینوسیه هر پیک خواب که تموم میشه اگر بخوای بیدار شی انگار ده ساعت خوابیدی ولی وسط سیکل بیدار شی انگار هیچی نخوابیدی 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
امشب اصلا منو شوهرم نخوابیدیم بچه ام انقدر سرفه میکنه دلمون واسش کبابه دوبار هم دکتر بردیم اصلا فاید ...

چند وقتشه؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

تازه ۵ سالش تموم شده

شربت پدی کاف دادی بهش؟

واسه سرفه خیلی خوبه

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨