2777
2789
عنوان

داداشم به دخترم توهین کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 134 پست
شعور نداره دروغم میگه من عمرا لب ب مشروب نزدم روانی

😑خانمای اینجا از فامیل هم بدترن

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاله زنک رفته تا ته تاپیکا منو خونده

خدا همه رو هدایت کنه و ب روح و روان همه ارامش برسونه شماهم دیگه پست نزار تو تاپیکشون و بیخیال شو

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
من اومدم اینجا دردودل این موضوع چیزکوچیکی برام نبوده که به خاطرش تا این موقع بیدارهستم ودارم خودخور ...

عزیزم منم برام مورد شما پیش اومده 

یه نظر دادم همه ریختن رو سرم 

یه وقتا انگار همه باهات لجن 

اما در مورد داداشت ناراحت نباش

عزیزم منم برام مورد شما پیش اومده یه نظر دادم همه ریختن رو سرم یه وقتا انگار همه باهات لجن اما در مو ...

میدونی من اصلا یه سری نظرا مثل اینایی که بهم توهین کردن ذره ای برام اهمیت نداره. من از بس اعصابم خورد بود اومدم تاپیک زدم دردودل کردم بعدم نظرخواستم دارم میپرسم که نمیدونم باداداشم چطور رفتارکنم نمیدونم دیدمش باهاش مثل قبل باشم یا اینکه کمی سرسنگین که بدونه ازحرفش ناراحتم. یسریا اومدن با بی احترامی به من توهین کردن وبهم گفتن. مریض روانی ولی خوب نمیدونن روانی خودشونن که مفهوم حرف وجمله رودرک نکردن نظرمیدن و نمک روزخم میپاشن.اکثرشونم کم سن وسال هستن حتی مادر نیستن که حال الان منه مادرو درک کنن

میدونی من اصلا یه سری نظرا مثل اینایی که بهم توهین کردن ذره ای برام اهمیت نداره. من از بس اعصابم خور ...

وای من نمیخواستم دیگه کامنتی برای این تاپیکت بزارم ولی اینو دیدم و لازم دونستم حتما بگم

شما به حرف داداشتون که ی حرف کوچیک و پیش پا افتاده بیشتر نیست میگید زخم؟؟؟؟

و الان میگید بچهای اینجا دارن نمک رو زخمتون میپاشن؟

واقعا از نظر خودتون یخورده این حالتا غیرعادی نیست؟

بابا تروخدا خیلی جدی دنبال درمان باشید

شما سالم باشید یا روانی برای ما فرقی نمیکنه

به خاطر خودتون میگیم.

وگرنه ما هزار سال دیگم به هم برخورد نمیکنیم که ذره ای بخوایم اذیت شیم از رفتارتون

اگرم چیزی گفته شد به خاطر خودتون بود و گل دخترتون

میدونی من اصلا یه سری نظرا مثل اینایی که بهم توهین کردن ذره ای برام اهمیت نداره. من از بس اعصابم خور ...

درسته مخصوصا این ساعت که اوج نظرات بی معنیه 

یا دارن میخونن برا کنکور 

یا وسط چت ،یه سر میان اینجا و میرن یه چی میگن 

چرا یکمی منطقی نیستید؟ چرا فک میکنید بقیه اشتباه کردن جدن ازتون خواهش میکنم اخه میگی با داداشم سرسنگین باشم؟ مگ تقصیر داداشته دختر بهش الکی گیر داده خوب معلومه بیای سرسنگین هم‌بشی داداشت بدتر میکنه چون حریم شخصیش بوده اون لحظه حوصله نداشته .گاهی بهتره خودمون یکم فک کنیم شما ب جاش ب دخترت فک کن ک فردا اگ‌ب کس دیگه همینو بگه ممکنه بدترشم ببینه اول رو تربیت این دختر نوجوون کار کنید قبول کنید دیگ بچه نیست

عزیزم وقتی میبینی یه نفر حوصله نداره وظیفه شماست که بچت رو سرگرم کنی تا از سرو کولش بالا نره .به جای ...

ایشون مثل خواهر من‌ 

اینقدر بچه هاشو لوس و بد بار میاره. که حالا خودشم جرات نداره بهشون تذکری بده. قورتش میدن

ببینید استارتر عزیز... بیاید منطقی فکر کنیم

الآن شما خودتون رو جای برادرتون بزارید و تصور کنید آقا حالتون خوب نیست، به هر دلیلی، اعصاب ندارید، کلافه‌اید. آقایون همیشه زیر یک فشار سنگینی هستن به خاطر سرپرست خانواده بودن یا اصلا به خاطر مرد بودنشون، این که از کودکی بهشون میگن باید یک مرد چطوری باشه روشون فشار میزاره. بعد یهو خواهرتون با بچه‌اش سر میرسه، خواهرته نمیتونی بیرونش کنی که... شما دارید میگید اول برادرتون با احترام به دخترتون گفته که اعصاب و حوصله نداره و ولش کنه دختر شما ببخشید اما خیلی بیخود کرده که گفته دایی معلوم نیست چشه مگه هم سن داییشه که اینجوری حرف زده؟! درضمن دخترتون دیگه اونقدر هم بچه نیست، دوازده سالشه. سال بعد یا دو سال دیگه میره راهنمایی. دختر توی این سن باید بدونه چجوری حرف بزنه. ما میگیم پسرها دیرتر عاقل میشن درست ولی دختر توی این سن دیگه باید حرف دهنش رو مزه مزه کنه. برادرتون هم دیده حریف دخترتون نمی‌افته، حدس می‌زنم یک اشارهٔ کوتاه به شما هم داشته که بیاید دخترتون رو کنترل کنید و شما متوجه نشدید. این که برادرتون گفته گوه نخور حتما دخترتون حرف دیگه‌ای هم زده. بچه‌ها وقتی میترسن از سرزنش شدن همهٔ ماجرا رو نمیگن. دفعهٔ بعد که برادرتون رو دیدید و هنوز این قضیه براتون مهم بود‌، بهش بگید که "ببین داداش بابت اون روز، من معذرت میخوام. دخترم اشتباه کرد که باهات بد حرف زد" و بعد از خودش قضیهٔ کامل رو بپرس. یک طرفه کلاهت رو قاضی نکن.

از پیامها دلگیر نشو بانو جان . من اما حقوق بشما میدم . یه برادر یا یه خواهر حق ندارد ب بچه آدم بگه گ....نخور ... منم ناراحت میشم چون این رفتارها و از جانب دایی و خاله هام ندیدم . اونایی ک موافق این موضوع و رفتار برادرتون بودن اکثرا نوشتن که دایی و خاله هاشون همین رفتار و توی کودکی باهاشون داشتند . بنظرم یه مدت کمتر رفتو آمد کن عزیز . ولی از دایی پیش بچه ها بدگویی نکن .  منم الویت برام حرمته پسرمه اما یادش دادم مناسبتر رفتار کنه . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼