2777
2789
عنوان

داداشم به دخترم توهین کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 134 پست

به  بچت یادبده دایی، بابا، مامان و... هرکسی وقتی بی حوصله است وکلافه، دم پرش نشه(نزدیکش نشه). 

هم بچتو داشته باش، هم دایی شو. 

به بچه طرز رفتار درست یاد بده، به دایی بگو بچه دوست داره که میادسمتت. هروقت دیدی حوصله نداری  به خودم بگو، تا بشونمشون سرجاشون...بچن نمیدونن چی میگی، کینه به دل میگیرن... (البته ها بچه ها فراموش میکنن بزرگترا شون ول کن نیستن) 

دوتاشون دوست داشته باش. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
بحث نکن باهاش ما هم بیخود کامنت گذاشتیم اسی رسما مشکل روحی روانی شدید داره و اینو داره به بچه هاشم م ...

ن لیاقت نداره من اگر جا داداش این بودم اسمو فامیلمو عوض میکردم مایه ابرو ریزیه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا ی جوری تو جامعه شلوارشو میکشن رو سرش ک نتونه دیگه از سرشو از شلوار بکشه بیرون

😂کاش من جا داداشه بودم میزدم ت دهنش دندوناش خرد بش اخه با این اوضاع کی حوصله بچه دیگرانم داره توهین کنه

من اومدم اینجا دردودل این موضوع چیزکوچیکی برام نبوده که به خاطرش تا این موقع بیدارهستم ودارم خودخور ...

تقریبا همه جور توهینی به اون کاربر کردی‌.

از ده نفری که اینجا نظر دادن یکنفرشون هم باشما موافق نبود!

واقعا احتیاج به روانپزشک دارید

اینکه چطور تا الان اطرافیان تحملتون کردن الله اعلم.

فقط لطفا سریع تر درمان بشید که دخترتونم دوروز دیگه پا جا پای شما نزاره

ببین دختری که توفکر شکایت ازپدرومادرشه که بعدش بخواد بره خونه مجردی رانمیدونم اصلا به چشم ادم درست ح ...

ببخشید این حرفو میزنم! 

اینجا یه سایت درد و دل و راهکار خواستن مختص خانماست اگه به شما بر میخوره و انتقاد پذیر نیستید حق اینکه برید تاپیک دیگران رو بخونید و چشم بکشید و مشکلاتشو بیارید جلو چشمش ندارید بهتره یه تراپی برید تا روح و روانتون اینهمه خزعبل نباشه. شماهم نمیدونید که اون دختر مجرد چی کشیده تو زندگیش 

یکم جنبه خیلی خوبه اگه ارزش نمیداشتن که نمیرفتید تاپیکاشونو تک به تک نمیخوندید ببینید چی ب چیه وقت نمیزاشتین برای خوندن سرگذشت زندگیش 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
تقریبا همه جور توهینی به اون کاربر کردی‌.از ده نفری که اینجا نظر دادن یکنفرشون هم باشما موافق نبود!و ...

والا  شعور ندارع طفلک اون بچه ها ک زیر دست همچین  ادمی بزرگ میشن بعد اون بچه ها میرن تو جامعه عین رفتار ننشون انجام میدن جامعه هم کار نافرم باهاشون میکنه اونوقت حساب کار دستش میاد   

من اومدم اینجا دردودل این موضوع چیزکوچیکی برام نبوده که به خاطرش تا این موقع بیدارهستم ودارم خودخور ...

شما خودت اول توهین کردنو شروع کردی عزیزم 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…