2777
2789
عنوان

دوست دارم فردا رو استراحت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 81 پست
دقیقاااااااااابخدا همیشه از بی خوابی افتادم و مریضم یعنی ماهی یبار مریضم از بس خواب ندارم

عزیزم اینجوری که نمیشه 

باید با شوهرت صحبت کنی تو کار خونه و نگهداری از بچه همکاری کنه

همه بار زندگی و بچه رو دوش شما باشه که نمیشه 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

آها خودتم مردی الان دیدم 😂 هیچی مشخص شد چرا انقد زن ستیز حرف میزنی راحت باش ادامه بده

هاااا اقاست؟ منم فکر کردم خانمه

پ ولش کن 🤣🤣🤣🤣🤣 بی درک و زن ستیز و مردسالار همشون مثه همن اگر میدونستم اقاست وقتمو حروم نمیکردم دو ساعت تایپ کنم من هرچی تایپ کنم ایشون درک‌نمیکنه 🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه حرفی زدم که معنی زن ستیزی میده؟

این خانم داره اینجا درد و دل می‌کنه 

بی خوابه و کمبود خواب داره 

میدونید بچه داری چقدر تایم و انرژی میگیره؟

اونوقت شوهرش میاد خونه چلو پلو میخوره فقط 

بعد میگی خدا به شوهرش صبر بده 

دقیقاً بابت چی خدا باید بهش صبر بده؟! 

شما کلا مشکلات ایشون نادیده گرفتید 

عزیزم اینجوری که نمیشه باید با شوهرت صحبت کنی تو کار خونه و نگهداری از بچه همکاری کنههمه بار زندگی و ...

صحبت میکنم ۲ روز خوب میشه باز برمیگرده به روال قبل تنها کاری که میکنه به مامانش جمعه ها میگه غذا بپز برامون که من بدم میاد از این قضیه قبلا که با خانواده همسرم یکجا نبودیم خعیلی کمک میکزد خعیلییییییی اما از وقتی باهاشون تو یه ساختمونیم بد شده من جدا که کردیم خونه رو برای اولین بار تو عمرم از مهمانا پذیرایی میکردم قبلش فقط شوهرم همه کارا با اون بود دعا کن از اینجا برم زندگیم‌مثه قبل خوب بشه

هاااا اقاست؟ منم فکر کردم خانمهپ ولش کن 🤣🤣🤣🤣🤣 بی درک و زن ستیز و مردسالار همشون مثه همن اگر مید ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

جنوبی هستید عزیزم ؟

این خانم داره اینجا درد و دل می‌کنه بی خوابه و کمبود خواب داره میدونید بچه داری چقدر تایم و انرژی می ...

اقاس مثه اینکه تا صبح هم بگی متوجه نمیشن درک نمیکنن

این خانم داره اینجا درد و دل می‌کنه بی خوابه و کمبود خواب داره میدونید بچه داری چقدر تایم و انرژی می ...

هر مشکلی راه حلی داره میتونه خاب بچه ش رو تنظیم کنه به همین راحتی به بقیه کاراشم برسه خسته هم نباشه

لباب اهم ولی لب گشودن مشکل

تنبلی خیلی بلای نامحسوسی هست .  اراده ت رو قوی کن‌.  بعد یه مدت می‌بینی چقدر قوی هستی و میتونی از عهده همه کارها بربیای . 

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕
هر مشکلی راه حلی داره میتونه خاب بچه ش رو تنظیم کنه به همین راحتی به بقیه کاراشم برسه خسته هم نباشه

تا حالا بچه داری کردی؟!

چند بار ؟ 

به همین راحتی؟😅😅😅

معلومه تا حالا تو عمرت بچه بغل نگرفتی 

واااااای نگاه توروخدا دو ساعته میگم خواب بچه تنظیم نمیشه

نمیشهههههههههههههههههههههههه دکتر گفت نشه فداسرشششششششششششششش به باباشم گفت دیگه باباشی تحمل کنننننننننننننننننننن