2777
2789
ای بابا اروم باش😂

نه جدی برام سوال شد چون خودم اهل تلویزیون نیستم وقتی روشن باشه خسته کننده بنظرم میاد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا صدا می‌ره تو آپارتمان ها ؟!! من که تا حالا آپارتمان تجربه نداشتم کلا اطرافیان مونم...

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
واقعا صدا می‌ره تو آپارتمان ها ؟!! من که تا حالا آپارتمان تجربه نداشتم کلا اطرافیان مونم...

صدا به راحتی میره و میاد

چه از طبقه بالا به پایین

چه پایین به بالا

چه از واحدای بغلی

انگار برگه پوستی گذاشتن جای دیوار

خیلی صدا میره مخصوصن این آپارتمانایه نو ساز مثل ماکت میمونه همسایه ها انگار تومونن

همین دیروز پریروز با اینکه همیشه سعی میکنم رعایت کنم...همسایه امون که سر صدای تلویزیونمون ساعت 11 شب ناراضی بود و تذکر داده بود...

ساعت 3 شب صدای تلویزیونش اونم بلند میومد 😂😂

به این پی بردم بیشترین دلیل شایع بودن این مشکل بین ایرانیا جدا از رعایت نکردن بعضیا بیشتر بخاطر معمار بد و ساختار بد آپارتمان هاست

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

صدا به راحتی میره و میادچه از طبقه بالا به پایینچه پایین به بالاچه از واحدای بغلیانگار برگه پوستی گذ ...

خیییییلی عجیبه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
خیلی صدا میره مخصوصن این آپارتمانایه نو ساز مثل ماکت میمونه همسایه ها انگار تومونن

وای چه جالب و چه نامناسب.... 

نههه اصلن جالب نیست 😭 عصابم خورده صبحم میخوام پاشم برم بیرون کار دارم

هیچ چجوره نمیتونی نشنوی ؟ مثلا بروی اتاق دیگر 

خب رعایت کنید عاقا رعایت کنید🥲

من رعایت میکنم ولی اینکه آپارتمانمون بقول دوستان دیوار هاش پوست کاغذیه تقصیر من نیست...

با حرف زدن و راه رفتن هم صدا میره...

بخوایم رعایت کنیم باید صدارو حذف بکنیم 😂😂

البته آپارتمان ما خیلی جنسش بدتره...

پیشنهادم میکنم خیلی سر این موضوع حساس نباشید در خیلی مواقع کاریش نمیشه کرد...

هرچقدر بخواید رعایت کنید بازم یکجا کمی تکون بخورید صدا میره متاسفانه...

مشکل از ریشه است

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

نه صدا داره تو کل خونه میپیچه فکر کنم خودشون جولو تی وی تمرگیدن خوابشون برده

یه پیامک بده جواب ندادن زنگ بزن ... ما تو روستا هستیم خیلی دور . تاحالا همسایه مزاحم نشده ولی هر چی بشه زنگ هست... اما شب ها صدای حیوانات خیلی رو مخن

من رعایت میکنم ولی اینکه آپارتمانمون بقول دوستان دیوار هاش پوست کاغذیه تقصیر من نیست...با حرف زدن و ...

درست میگید خودمم همیشه میگم ساختمونمون ماکتیه ولی حداقل تا صبح میشه تلوزیونو با صدای بلند روشن نکرد درسته یا نه؟