2777
2789
عنوان

هر که کمک کرد ترس غیر عادیم بره از ته دل براش دعا می‌کنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 23 پست

به حق چیزای ندیده و نشنیده اصلا استفراغ کنی بعدش مگه چه اتفاقی میفته ؟ جونت مگه درخطر میفته برو تودلش نزار ترس بهت غلبه کنه به قول اقا امیرالمومنین هروقت از هرچیزی ترسیدی برو تو دل کار چون میبینی تهش هیچی نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خواهرم مثل شماست ،ی مدت سر این موضوع وسواس فکری گرفته بود 

اولا که این اتفاق تو زندگیه همه میفته و اصلا ترس نداره ،خود من پارسال شعله زرد نذری خوردم نمیدونم ویروس داشت یا چی ،ی بار که هیچ تا صبح گلاب به روت دمه سرویس بهداشتی بودم ،چیزیم شد؟ نه 

واکنش معده اس به ویروس و غذاهایی که هضمش سخته 

نه ترس داره نه خجالت ،بیخودی خودت رو آزار نده این اتفاق مگه چند بار کلا تو زندگی آدم رخ میده که کل ذهنت رو درگیرش کنی و از زندگی لذت نبری؟

ی سری از خانوما خودشون دیتشون رو میندازن تو حلقشون بالا بیارن برای لاغری که البته کار درستی نیست

ولی میخوام بگم تا این حد برای بقیه عادیه ،کسی دوست نداره مریض بشه ولی ترس بیمارگونه هم ندارن

پس چی بنویسم🤨

عزیزم برای افکار منفی که تو مغز هست روغن گل سرخ از عطاری بخر و تو اینترنت سرچ کن ملاج سر رو که کجا میشه بعد اون قسمت رو با روغن گل سرخ چرب کن

کف پاهات

ابروهات

و داخل نافت هم چرب کن

۴۰ روز ادامه بده 

تغییر رو بیا و بگو 

آدم رو نمی‌کشه ولی متنفرم از حالت تهوع خصوصا اون لحظه یبالا آوردن 

انگار قلبم و می‌خوام بالا بیارم 🤦‍♂️😂 بس که متنفرم ازش 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹