2777
2789
این کارا رو کردم ولی هر روز بدتر میکنندنوشتم تو یه پست به من یه حرف میزنه ب همسرم یه حرف الکی گریه م ...

عزیزم پس روی همسر کار کنید

چون چنین خانواده ای قابل تغییر نیستن .

یه روز تایم بذار با همسر صحبت کن بگو چقدر دوستشون داری و مثل خانواده خودت می‌دونی و حتی با اینکه باز اینطوری میکنن دلت میخواد رابطتتون خوب باشه 

هیچوقت غر نزن با لحن بد حرف نزن 

قبل شروع بگو من فقط دارم از دردهای دلم برای تویی که همه کس منی میگم خدایی نکرده نمی‌خوام سرکوفت بزنم سو تفاهم نشه 

من بین اون خانواده فقط تورو دارم بهش تکیه کنم همه تکیه گاه من تویی ...

حدارحمتشون کنه عزیزم ، مادر همسرتون انسان خوب و فهمیده ای بودند مثل خودتون ، میشه راهنماییم کنید اگه ...

لممنونم عزیزدلم ❤️اول  برای همسرم توضیح میدادم با مهربونی که من اینکارو نکردم و مامان شما مثل مامانمه.و بعد سعی می‌کردم محبتم رو نسبت به مادر همسرم زیاد کنم وهمینطور به همسرم. اصلا بابت تناقض حرفها، چیزی به همسرم نمیگفتم مثلا مامانت اینارو گفت فقط محبت کنین (میدونم سخته ولی درگیر حاشیه نشین) و تمرکز اول رو بذارین روی محبت به همسر و روی نقاط مثبت همسر و بعد با خودتون بگین همسرم که این خصوصیات خوب رو داره زاده ی همون مادره و اینطوری آرامشتون رو زیاد کنین ❤️امیدوارم تونسته باشم کمک کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭😭 چقدر بده خانواده شوهر بد

من فقط به چیز یادگرفتم سعی کنم رابطم باشوهرم عمیق تر و بهتر بشه و فقط تمرکزم رو بذارم روی عشق بینمون و اصلا بخاطر بقیه با دعوا رابطه مون و خراب نکنم چراکه خانواده شوهر ازین رابطه خوب زن و شوهر بیشتر حرص میخورن و بعضا عمدی آدم و اذیت میکنن ک سردی پیش بیاد بین زن و شوهر از آب گل آلود ماهی بگیرن قاطی بازیشون نشو و کم محلشون کن بیشتر حرص میخورن

عزیزم پس روی همسر کار کنیدچون چنین خانواده ای قابل تغییر نیستن .یه روز تایم بذار با همسر صحبت کن بگو ...

دارم این کار رو میکنم 

چندین مشاوره رفتیم همشون موندند ک چرا 🥲 بهش گفتند قطع ارتباط باید کنید این خانواده چرا همچین میکنند 🥲 منم میگم نه اما چ کنم ک دلم خون کردند 🥲

عزیزدلم خدا رحمتشون کنه و عمر با عزت به خودتون بده شما هم خودتون و هم مادرشوهرتون باشعور بودین اما ا ...

ای بابا چه حیف 😔😔متاسفم عزیزم. ممنونم بابت دعای خوبتون عزیزدلم. درست میگین حق با شماست اینطوری خیلی سخته. نمیدونم چی بگم فقط میتونم بگم برای راحت تر زندگی کردن ، ببخشید شون که زندگیتون با همسر، تحت تاثیر قرار نگیره اگر خیلی ادیت میشین ارتباطتتون رو با خانواده همسر کمتر کنین ولی همچنان با احترام و اگر مسئله ای پیش اومد به روی خودتون نیارین. متاسفانه بعضی خواهرها زندگی هارو خراب میکنن و بدتر اینکه مادری که تجربه داره، تحت تاثیز یک شخص بی تجربه قرار میگیره. 

من فقط به چیز یادگرفتم سعی کنم رابطم باشوهرم عمیق تر و بهتر بشه و فقط تمرکزم رو بذارم روی عشق بینمون ...

قشحگ همین کار میکنند 

میدونی عملا گفتند ک میخواند به جدایی برسونند رابطه رو 🥲

سیاست جواب نمیده باهاشون یک سال و نیم سکوت کردم هیچی نگفتم همش محبت احترام ، هر روز بدتر شدند 🥲

من گفتم سیاست 

نگفتم محبتم احترام و سکوت ؛ اینا باید به جا باشه تا بشه سیاست.

فاصله رو حفظ کن 

سر همسرت خالی نکن 

خودت حوابشون رو بده مودبانه و باهوش

از خودت دفاع کن 

حسن نیتت رو به همسرت ثابت کن

ای بابا چه حیف 😔😔متاسفم عزیزم. ممنونم بابت دعای خوبتون عزیزدلم. درست میگین حق با شماست اینطوری خیل ...

همین کارم کردم باورت میشه انقد دلخورم ک ۹ ماهه نرفتم خونشون تلفنی حرف میزنم اما از دعوت هاشون تفره میرم دیگه اعصابم نمیکشه باهاشون نشست و برخاست کنم برا حفظ روانم مجبورم نرم

قشحگ همین کار میکنند میدونی عملا گفتند ک میخواند به جدایی برسونند رابطه رو 🥲

پس دل به دل سیاهشون نذار و این آرزو رو بذار ب دلشون حالا ک اینو میخوان پس بهشون محل نده و فقط تمرکزتو بذار روی عشق بین خودت و شوهرت انگار کن خانواده نداره