سلام دوستان چونکه خیلی دیدم تایپک درمورد مشکلات باخانواده همسر زیاده ب ذهنم زد این تایپک رو بزنم و همه مون تجربیات مفید و سیاست های کار امدمون و اینجا بگیم تا دخترایی که اول راهن استفاده کنن …
مثلا خودم : یاد گرفتم فاصله گرفتن بهترین کاره و احترام از صمیمیت مهم تره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ارتباطی به حضور شوهرش نداره عزیزم بعضی آدمها توان مقابله ندارن مدارا میکنن
ببخشید یه سوال دیگه
باوجود همه بی عشقی ها و دخالت های ک تو زندگیش هست شوهرش اصلا پشتش نیست و براخودش و خانوادش ارزش قایل نمیشه تنها چیزی ک داره پوله ولی برعکس شوهر من نقطه مقابل داداششه اما اوضاع مالی ما مث اونا نیست و همیشه میخواد توی جمع جوری حرف بزنه ک ب رخ من بکشه و بگه اره ما پول داریم و خوشبختیم من خیلی عصبانی میشم بنظرت واقعا اینجوریه و از من خوشبخت تره ؟ چ رفتاری داشته باشم ؟
ببخشید خیلی سوال پرسیدم مرسی که وقت گذاشتی تک تکشو جواب بدی
این یه دونرم بپرسم برم بخوابم
با این حساب که من دوسش ندارم و حالم بد میشه حتی دستمم بگیره به نظرت باید چیکار کنم؟ ازدواج با این آدم درسته یا نه باید نامزدیو به هم بزنم تا قبل از اینکه عقد کنم؟
مرسی ازت❤️
ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم...
جاریم و میگم باوجود همه مشکلاتی ک داره اما پول داره و برعکس من شوهرم عاشقمه پشتمه اما وضع مالیمون مث اون نیست همیشه توجوع میخواد ب رخ من بکشه ک ما پول داریم و خوشبختیم و من واقعا ناراحت میشم