2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نامزدیم فلا

پیشنهاد میکنم یه روز تایم بذاری حسابی روش فکر کنی 

چطوری ؟

یه کاغذ بزرگ بردار 

یه خط بکش وسط 

سمت راست ویژگی مثبت سمت چپ ویژگی منفی 

همه ویژگی های این شخص رو بنویس ریزززز به ریز 

اینقدر اون کاغذ رو بخون و مرور کن خودت متوجه میشی دلت میخواد بمونه یا برع

تست شخصیت قبل عقد دادید.

نه فلا، قراره بریم مشاوره 

خیلی نگرانم نمیدونم باید چیکار کنم واقعا

از طرفی آدم خنبیه و خیلی منو دوس داره واسه همین احساس عذاب وجدان میکنم 

از طرفی واقعا دوسش ندارم و ب ثول تو اصلا حس مردانگی نمیگیرم ازش

ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم... 
پیشنهاد میکنم یه روز تایم بذاری حسابی روش فکر کنی چطوری ؟یه کاغذ بزرگ بردار یه خط بکش وسط سمت راست و ...

چشم، مرسی که وقت گذاشتی❤️❤️

نه فلا، قراره بریم مشاوره خیلی نگرانم نمیدونم باید چیکار کنم واقعااز طرفی آدم خنبیه و خیلی منو دوس د ...

دوست داشتن هرگز در کل طول تاریخ دنیا برای ادامه زندگی کافی نبوده . 

یه روزهایی میرسه داخل زندگی مشترک از طرف مقابلت ننفذت پیدا میکنی... باید دنبال چیزهایی باشی که وقتی این نفرت پیش اومد اونها نگهت دارن دلخوشت کنند.

دوست داشتن هرگز در کل طول تاریخ دنیا برای ادامه زندگی کافی نبوده . یه روزهایی میرسه داخل زندگی مشترک ...

آره درسته 

ولی من تا وقتی کسیو دوس نداشته باشم حالم بد میشه حتی دستمو بگیره🥲

ارتباطی به حضور شوهرش نداره عزیزم بعضی آدمها توان مقابله ندارن مدارا میکنن

ببخشید یه سوال دیگه 

باوجود همه بی عشقی ها و دخالت های ک تو زندگیش هست ‌شوهرش اصلا پشتش نیست و براخودش و خانوادش ارزش قایل نمیشه تنها چیزی ک داره پوله ولی برعکس شوهر من نقطه مقابل داداششه اما اوضاع مالی ما مث اونا نیست و همیشه می‌خواد توی جمع جوری حرف بزنه ک ب رخ من بکشه و بگه اره ما پول داریم و خوشبختیم من خیلی عصبانی میشم بنظرت واقعا اینجوریه و از من خوشبخت تره ؟ چ رفتاری داشته باشم ؟

درستش همینه .

ببخشید خیلی سوال پرسیدم مرسی که وقت گذاشتی تک تکشو جواب بدی

این یه دونرم بپرسم برم بخوابم 

با این حساب که من دوسش ندارم و حالم بد میشه حتی دستمم بگیره به نظرت باید چیکار کنم؟ ازدواج با این آدم درسته یا نه باید نامزدیو به هم بزنم تا قبل از اینکه عقد کنم؟

مرسی ازت❤️

ببخشید خیلی سوال پرسیدم مرسی که وقت گذاشتی تک تکشو جواب بدیاین یه دونرم بپرسم برم بخوابم با این حساب ...

ببین عزیزم در حالت کلی کاملا مشخصه ازدواج و ارتباط با کسی حتی ارتباط فیزیک هم باهاش حالت رو بد بکنه کاملا غلطه و یه عمر پشیمونی داره 

من بهت گفتم تو کاغذ بنویسی که با خودت کنار بیای متوکخ بشی دلیل اصلی اینکه ازش خوشت نمیاد چیه بعدش اقدام کنی اینطوری با خیال راحت جواب منفی میدی 

آخر حرفاتون متوجه نمیشم

جاریم و میگم باوجود همه مشکلاتی ک داره اما پول داره و برعکس من شوهرم عاشقمه پشتمه اما وضع مالیمون مث اون نیست همیشه تو‌جوع می‌خواد ب رخ من بکشه ک ما پول داریم و خوشبختیم و من واقعا ناراحت میشم