2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خوبه حداقل یه سرگرمی دارم😂

زندگی همینه...

من خودم با اینکه خیلی چیزا بلدم ولی از پس بعضی حرکاتشون واقعا بر نمیام؛ چون بعضی هاشو واقعا به دور از شعور هست ...

ولی خب تا همین جا هم بسیار موفق بودم

مادرشوهر مزش به همینه منطقی نباشه دختر 😄

مادرشوهر من انقد تو زندگی جاریم دخالت میکنه ک حتی خانواده اونو نمیتونه ببینه ک بیان خونه دخترشون انقد حس مالکیت داره رو پسرش و زندگیش حتی بچه جاریم و نذاشت پرستار بگیره و خودش داره بزرگ میکنه و جوری رفتار میکنه ک به جاریم بگه تو هیچکاره ای بچه ماااس اونم بدبخت هی خودشیرینی میکنه و برعکس اینا بیشتر مسخرش میکنن و میتازونن اینجورین خانواده شوهر من

زندگی همینه...من خودم با اینکه خیلی چیزا بلدم ولی از پس بعضی حرکاتشون واقعا بر نمیام؛ چون بعضی هاشو ...

میشه چندتا از مهم تزین سیاست هایی که درراس کارهاتون هست و بهمون بگین ؟ لطفا

مهمترین چیزی که یاد گرفتم اینه که برای خودم زندگی کنم نه برای تایید خانواده همسر 

اصلا برام مهم نیست چی میگن و چی فکر میکنن راجع بهم 

همیشه با خودم میگم من خودمم و برای خوشایند اونها رفتاری نمیکنم و گیرم در ذهنشون عالی باشم مگه قراره تاج پادشاهی سرم بزارن؟؟؟قطعا نه 

هرروی که کارامد تره بگید لطفا مثلا با خانواده شوهری که اگ رو بدی بهشون دخالت میکنن و حسودن چجوری بای ...

ببین اینجا انقدر بد گفتن توهم ترس برت داشته

همه مثل هم نیستن

زندگیا فرق داره 

خیلیا با مادرشوهر مثل دوستن 

خیلیاهم مادرشوهرو دوست دارن مثل خودم

تا یه جایی سیاست دخیل هست ؛ از یه جایی نقش همسر بسیار مهمه.

ولی من گاهی فکر می‌کنم جاریم با خودشیرینی های ک میکنه راضیه ازین شرایط اما مامانم میگه اخه مگه میشه آدم راضی باشه خودش و خانوادش تو زندگیش هیچکاره باشن . اره شوهرش پشت خانوادشه و گاهی اینو جلوشون ضایع میکنه بااین اوصاف دلیل خودشیرینی هاش و نمیفهمم ک می‌خواد هرطورشده از من عزیز تر باشه اما من شوهرم شدید پشتمه و خیلی هم زفت و آمد نمیکنم 

خدا حفظتون کنه برا هم ،دقیقا درسته نقش خانواده همسر خیلی خیلی تو زندگی مهمه ،دقیقا کاری کردن با من ک ...

تو هم متقابلا نخواهشون.

این همه آدم.

اون ها بخواهنت.

خواستن بعضی از خانواده های همسر که از روی محبت و علاقه نیست.

اگر بشوری و بسابی و خدمتشون کنی و چیزی نخواهی، شاید بخواهنت (که باز هم بعید میدونم)

اما اگر هرچقدر هم خوب و با ارزش و با شخصیت باشی نمیخواهنت. چون ملاک خواسته شون با ما فرق داره

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
میشه چندتا از مهم تزین سیاست هایی که درراس کارهاتون هست و بهمون بگین ؟ لطفا

نمیدونم اینا کمکی به شما می‌کنه یا خیر.

اما خانواده همسر من خیلی کنجکاو هستن ماشالا ؛ که از قیمت و جنس و خلاصه همه چیز سر دربیارن وقتی میرن از ده پشت  و جد و آباء  من سوال میپرسند... 

درحواب این حرکت همیشه یا اینقدر کوتاه جواب میدم یا اینقدر سر بسته و بی ربط جواب میدم طرف پشیمون میشه 

و یا محترمانه می‌رسونم به من و شما ارتباطی نداره فلانی چیکار می‌کنه 

مورد دوم غیبت هست ؛ از غیبت اصلا خوشم نمیاد وخودم هم انجام نمیدم ولی جلوی من انجام میده و توقع داره همراهی کنم؛ هربار درباره کسی صحبت می‌کنه بحث رو تغیر میدم یا میگم نمیشه قضاوت کرد انشالله خیره و بعدش یه سوالی میپرسم که مشغول جواب اون سوال بشه 

مورد بعد اینکه خیلی رو اینکه همسرم به حرفم هست یا خیر حسادت خاصی دارن ؛ از وقتی متوجه شدم هرگز جلوی اونها برای همسرم ناز و ادا نیومدم کارهام رو بر خلاف تایم های دیگه خودم انجام میدم و اونجا هرچی همسرم بگه هست و مرد سالار یه🙄😂

مورد بعد اینکه اصلا درباره خرید هام چیزی نمیگم ؛ کافه رستوران مهمونی سفر وسایل خونه دوستام خانواده.... هیچی 

تا سوال نپرسن چیز خاصی نمیگم 

چیزی هم بخوام بخرم اتفاقا نظرشون رو میپرسم ولی در آخر چیزی که خودم و همسرم دوست داشته باشیم رو جلوشون انتخاب میکنیم 

برای عدم صمیمت ؛ حتی برای ورود به داخل اتاق خواب برای نماز و اینا هم اجازه میگیرم 

برای دست زدن به کابینت 

همیشه با لباس مهمانی میرم نه راحتی 

خیلی اهل تعارف برای جمع و جور کردن نیستم خوشم نمیاد 

همیشه هم با همسرم میرم .