2777
2789
عنوان

به کمکتون احتیاج دارم

1 بازدید | 18 پست

سلام 

من دختر مجردم ،وسواس فکری دارم بخاطر این اینو میگم که خودم نمیتونم درست تصمیم بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید 

امسال به صورت اتفاقی، دوبار ،چند قطرع ادرارم ریخت ،با اینکه مثانه ام پر نبود تا اون حد 

ی بارم چندسال پیش اینطوری شدم 

حالا چون تو خونه بودم راحت رفتم خودمو شستم 

ولی ی چند روزه با اینکه خیلی دلم گرفته ،میخوام برم خونه کسی استرس میگیرم ،همش میگم اگه این اتفاق خونه کسی بیفته چیکارکنم 😔

اینم بگم تو نگه داشتن ادرار مشکلی ندارم ،  یعنی میتونم خودمو نگه دارم،این اتفاقم که ریخت دوبار بوده فقط 

حالا اگه دور از جون شما جای من بودید چیکار میکردید،راحت میرفتید مهمونی  و به اینچیزا فکر نمیکردید؟؟؟

آخه این مشکل داعمی نیس که برم دکتر یا پدی چیزی بزارم ،ولی از طرفی نمیتونم از شر این فکر خلاص بشم 

به نظر شماها خیلی احتیاج دارم ،چون خودم انقدر فکر کردم مغزم درد میکنه 😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه وسواس فکری داری بروددکتر درمانش کن خودت راحت میشی

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

وسواس فکری هست به کنار بد جور ترسیدی که همیشه بهش فکر میکنی 

منم همینطورم همش ترس استفراغ دارم خونه کسی استفراغ کنم چی میشه بدنم میلرزه فشارم میفته 

مهم این با خودت تکرار کنی هیچی نمیشه هر وقت اومد فکرت نفس عمیق بکشی

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

اگه وسواس فکری داری بروددکتر درمانش کن خودت راحت میشی

دکتر میرم با وسواس فکریم فعلا مشکلی ندارم 

سوالم اینه اگه این اتفاق برای شما بیفته ،راحت میرید مهمونی؟

میترسم خونه کسی این اتفاق برام بیفته 

دکتر میرم با وسواس فکریم فعلا مشکلی ندارم سوالم اینه اگه این اتفاق برای شما بیفته ،راحت میرید مهمونی ...

نمیدونم عزیزم خب به نظرم یه پد بزار و بیخیالش شو

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️