2777
2789
عنوان

من زنداداش یه خواهر شوهر عجیبم…

327 بازدید | 46 پست

۶ ساله ازدواج کردم و از همون لحظه ورودم به خونشون سرلج رو با من باز کرد رفته بود به شوهرم میگفت چطور میخوای اینو بگیری!

من براش هدیه روز دختر، روزی که متعلق به شغلشه، تولدش، عیدی و همه اینا رو گرفتم یکم دلش با من نرم شه

نشد که نشد!…

نه تولدمو کادویی گرفت نه کیکی نه روز شغلیمو تبریک گفت حتی. هررررجور نادیده گرفتنی بلد بود انجام داده

زنگ میزنم که صحبت کنم خودشو میزنه به کار و خواب!

دیگم زنگ نمیزنه

بله من در این شرایط حتی نظرشو راجب لباس عقدمم نپرسیدم 

حتی باهاش مشورت نکردم بابت هیچی

دلمو شکونده بود 

یادمه تو عروسیمون یه لباس سفید زرقی مرقی پوشید 

موهاشم کامل عروس گونه شنیون کرد

من اصلا به روی خودمم نیوردم که ناراحت شه

باهاشم رقصیدم

ازش تشکرم کردم

ولی تاپیک زنداداشو دیدم خواستم بگم منم به زنداداشم که همچنان محبت میکنه و دلشو میشکونه خواهرشوهر🥲

مجرده یا متاهل ؟

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط اومدم بگم آدمی که بی احترامی رو میبینه و دوباره خدمات میده خیلیییییی.....

جای خالی رو خودت پر کن.

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

فقط اومدم بگم آدمی که بی احترامی رو میبینه و دوباره خدمات میده خیلیییییی.....جای خالی رو خودت پر کن.

اره احمقم 

شاید چون دلم میخواست رفیق باشیم

چون دوست داشتم  روی خوشی که با بقیه داره با منم داشته باشه

بفهمه من دشمن نیستم

هرچند به کادوی مناسبتی مثل تولد و روز معلم و اینا اعتقاد ندارم ولی تو خیلی مهربونی

اونم طینتشه دیگه. کاریش نمیشه کرد.

تو مثل آب زلالی

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

لشتباه میکنی که هنوزم آدم حسابش میکنی

من واقعا آدم کینه ای نیستم 

هنوزم اگر برگرده و رفتارش اوکی شه 

من با جون و دلم باهاش رفاقت میکنم 

همه چیم فراموش میکنم 

میذارم به پای اینکه زمان نیاز داشته برای پذیرش من

اره احمقم شاید چون دلم میخواست رفیق باشیمچون دوست داشتم روی خوشی که با بقیه داره با منم داشته باشهب ...

اینایی که اینجورین. بدون تا آخر عمر همینن. تغییری نمیکنن. 

منم نزدیک 15 ساله دارم میبینم. 

خودتو خسته نکن. هرچی بیخیال تر اونا بیشتر میسوزن 

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

اره احمقم شاید چون دلم میخواست رفیق باشیمچون دوست داشتم روی خوشی که با بقیه داره با منم داشته باشهب ...

مگه گدای محبتی عزیزم 

بخدا شرایط من بدتر از توعه؛ من به شدت احمق تر از شما بودم 

چون فکر میکردم همه باید با هم خوب باشن

هی خودمو می‌خوردم چرا دوسم ندارخ؟؟؟؟ من که اینقدر خوبم چرا باهام خوب نیست 

الان یاد اون روزا میفتم دلم میخواد خودمو بکشم برای چه بی لیاقت هایی قدم برداشتم

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مادرشوهر منم دقیقا همین رفتارها کرد که بعد ۱۳ سال تلاش برای جلب محبت، دیگه خسته شدم الان ۳ ساله نه ز ...

منم متاسفانه مدتیه اصلا خبرشو نمیگیرم

ولی قلبا دلم نمیخواد اینجوری باشه

مادرشوهر منم دقیقا همین رفتارها کرد که بعد ۱۳ سال تلاش برای جلب محبت، دیگه خسته شدم الان ۳ ساله نه ز ...

من هم خیلی کارها کردم ک نباید میکردم. و ی جایی بوسیدمشون گذاشتمشون کنار. واقعا تحمل این همه ظلم و جفا و بی احترامی رو نداشتم.