2777
2789

من داشتم با مامانم صحبت میکردم گفتم آره ازدواج کنم فلان کارو میکنم فلان جارو میرم یهو مامانم عطسه کرد تو دلم یجوری شدم گفتم حتما ازدواج نمیکنم به نظرتون عطسه واقعیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نامزد بودم برام عیدی آوردن توش هفتسین داشت

مامانم داشت هفتسینو جمع میکرد از رومیز گفت ان شالله سال بعدعیداین هفتسین رو تو خونه خودت میچینی 

صبر ادمد یهو تک عطسه...من روانی شدم

دقیقا سال بعد عیدش من عروسی نکردم و هفتسینو نشد ببرم خونه خودم

اما تابستونش ازدواج کردیم بردم خونه خودم

مشکلی نداره 

ممکنه عروسیت با تاخیر بشه یه کوجولو 

هیچ ربطی نداره عزیزم 

خرافات رو کنار بذارید عطسه هیچ ربطی به این موضوع نداره قطعا هر کاری که بخواین و براش تلاش کنید و به صلاحتون باشه اتفاق میفته .

اما در کل شنیدم عطسه به معنای صبره اصلا به معنای اینکه مانع اون اتفاق بشه نیست.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
من نامزد بودم برام عیدی آوردن توش هفتسین داشتمامانم داشت هفتسینو جمع میکرد از رومیز گفت ان شالله سال ...

خب واسه شما بد نبوده که 

من نگرانم کلا کنسل بشه وگرنه چه اشکال داره یکم فاصله بیفته ولی اتفاق بیفته

خب واسه شما بد نبوده که من نگرانم کلا کنسل بشه وگرنه چه اشکال داره یکم فاصله بیفته ولی اتفاق بیفته

خوب این همه صغری کبری چیدم که بهت بگم میشه اما با تاخیر

یه بارم شوهرم چندسال پیش کنکور داد واسه دکتری 

من داشتم میگفتم تو دانشگاهی که میخواد بره باید تو اون شهر خونه اجاره کنیم ومنم برم پیشش

همون لحظه صبر اومد

نتایج کنکور اومد شوهرم در نیومد 

اما دوسال بعدش کنکور داد و دقیقا همون دانشگاه که اون موقع قصدشو داشتیم قبول شد

صبر در مورد برنامه ریزی کردن اینجوریه عملکردش

همون اتفاق میفته اما با صبر

خوب این همه صغری کبری چیدم که بهت بگم میشه اما با تاخیریه بارم شوهرم چندسال پیش کنکور داد واسه دکتری ...

پس ایشالا من ازدواج میکنم امیدوارم زیاد تاخیر نیفته سنم داره می‌ره بالا نگرانم عزیزم