morvarid1223 مدیر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 6474 عنوان قبول دارید اونی که پدر و مادر خوبی نداره | مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 20 پست هر کاری کنه حتی اگه بعدا آدم موفقی هم بشه بازم خوشبخت نیستبازم تو جامعه سرخورده اس؟؟من همچین حسی دارم دقیقابا کوچیکترین اتفاقی تو زندگیم همش حس میکنم اگه پدر و مادر خوبی داشتم این اتفاق برام نمیفتاد🥺😭😭😭😭 امروز | 03:36 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
beautiful_dream عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 853 یه سری حفره ها تو وجود آدم باقی می مونه ولی زندگی همینه. باید پذیرفت و ادامه داد. خیلی چیزا هست که م ... بعضی حفره ها زندگی ادمو مختل میکنه. مثل این میمونه بگی با ی سوراخ تو بطن قلبت ب زندگیت ادامه بدی اما این قلب ی جاهایی برات کم میاره
morvarid1223 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 6474 درک میکنم چی میگی. اما من پدرو مادرم دوستم داشتن. خیلی کازها برام کردن. اما از این ک اختیار زندگی خ ... قدرشون رو بدونپدر و مادر خوب نعمت بزرگیه که گیر هر کسی نمیاد
beautiful_dream عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 853 قدرشون رو بدونپدر و مادر خوب نعمت بزرگیه که گیر هر کسی نمیاد اینم بگم بعضی پدرو مادرا بلد نیستن محبت کردنو. و ما حس میکنیم دوستمون ندارن.
morvarid1223 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 6474 اینم بگم بعضی پدرو مادرا بلد نیستن محبت کردنو. و ما حس میکنیم دوستمون ندارن. همینکه مراقبتون باشن هم خیلی خوبه عزیزم همینکه براشون مهم باشین خیلی خوبهمن پدر و مادرم سال به دوازده ماه خبرم نمیگیرن هیچ کاری هم برام نکردن نه محبتی نه چیزی راحتن
تیرانوسوروس عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 5540 بعضی حفره ها زندگی ادمو مختل میکنه. مثل این میمونه بگی با ی سوراخ تو بطن قلبت ب زندگیت ادامه بدی اما ... به تاب و توان هر کس بستگی داره. آره بعضی ها تسلیم جور روزگار میشن. این دیگه انتخاب شخصی خودتونه. غم هست ولی شادی هم دست نیافتنی نیست. خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
beautiful_dream عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 853 همینکه مراقبتون باشن هم خیلی خوبه عزیزم همینکه براشون مهم باشین خیلی خوبهمن پدر و مادرم سال به دوازد ... مادر همسر من اینجوریه. هیچ وقت براش مهم نبود حال و روز بچشو. زندگی بچشو. تا خرخره تو بدهی بودیم و اینها پول داشتن و ب داد ما نرسیدن. سخته واقعا.