2777
2789
عنوان

جراح خوب واس عمل بینی گوشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 70 پست
نیمه گوشتیه واس شمااحتمالااگه افتادگی یاقوزداره بینیت تغییرمیکنی عمل کنبرومطبش فکرکنم واس شماقشنگترد ...

قوز خیلی کم داره 

مشکل من اینه یکم انحراف دارم و سر بینیم خط داره 😭😭😭

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
اره دیدم خیلی قشنگه کار هاشاسی حضوری برو و قیمتش چقدر هست؟ قوامی برا دوستمو۴۴گرفته

من تابستون سوال کردم گفت۸۵

خیلیم دیروقت میده مثلا۴ماه بعد تااونموقعم میره۲۰تومن روش من اونقدرنمیتونم هزینه کنم نهایت۵۰_۵۵

دوستت بینیش گوشتی بود؟

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تابستون سوال کردم گفت۸۵خیلیم دیروقت میده مثلا۴ماه بعد تااونموقعم میره۲۰تومن روش من اونقدرنمیتونم ...

اووووووووووو چخبره مگه دار هواپیما درست می‌کنه 

نیمه گوشتی بود خیلی قشنگ شده بودش 

قوز خیلی کم داره مشکل من اینه یکم انحراف دارم و سر بینیم خط داره 😭😭😭

واس منم قوزنداره 

یه کوچولوافتادگی داره

ولی انحراف داره وسوراخاش قرینه نیس

بخاطراون خیلیاقبول نمیکنن میگن تغییرنمیکنه

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
واس منم قوزنداره یه کوچولوافتادگی داره ولی انحراف داره وسوراخاش قرینه نیسبخاطراون خیلیاقبول نمیکنن م ...

ولی بنظرم باید حضوری بری ی چند تا دکتر ببینن مگه میشه ندیده قبول نکن 

من عاشق اینم نیمه فانتزی عمل کنم😭

اووووووووووو چخبره مگه دار هواپیما درست می‌کنه نیمه گوشتی بود خیلی قشنگ شده بودش

اره اسم درکرده یکم بخاطراون مثلا!!! اینم بینیای راحتوقبول میکنه

خب برو مطبش سربزن میگی دوستتم عمل کرده راضیه

اره اسم درکرده یکم بخاطراون مثلا!!! اینم بینیای راحتوقبول میکنهخب برو مطبش سربزن میگی دوستتم عمل کرد ...

باید ی روز وقت بزارم برم ببینم چی میگه 

خداکنم بگه می‌تونه درستش کنه 

ولی بنظرم باید حضوری بری ی چند تا دکتر ببینن مگه میشه ندیده قبول نکن من عاشق اینم نیمه فانتزی عمل کن ...

اونکه صدرصداصلاندید بری خیلی ریسکه

بایدبری ۴تانمونه ببینی توپیج فقط خوشگلارومیزارن خراب کاریارونمیادبزاره ک

باید ی روز وقت بزارم برم ببینم چی میگه خداکنم بگه می‌تونه درستش کنه

انشاالله 

اونکه صدرصداصلاندید بری خیلی ریسکهبایدبری ۴تانمونه ببینی توپیج فقط خوشگلارومیزارن خراب کاریارونمیادب ...

بچه کوچیک دارم ۲تا بخاطر اون زیاد مطب گردی نمیتونم کنم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

بچه کوچیک دارم ۲تا بخاطر اون زیاد مطب گردی نمیتونم کنم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

خداحفظشون کنه دقیقامنم بخاطربجه نمیتونم برم۸ماهشه اصلامیترسم الان برم عمل کنم حتی دخترم اذیت کنه بایدبگیرم بغلم خب...

مطب گردی بازمیزارم پیش مامانم دوسه ساعت