2777
2789
از هرچی پسره بدم اومدهارع حس میکنم همین بی تفاوتی بهترهچون من همیشه میگفم تونیستی برات مهم نیست توجه ...

اشکال نداره گل 

اینا تجربه میشه برات، همه این اشتباهاتو داشتن بعد پخته شدن 

در عین حال که دختر شاد و مهربون و جذابی هستی، اما سخت گیرباش، مثلا زود دیت رو قبول نکن، روز دیت رو خودت تعیین کن ولی از قبلش بهش نگو، یه دختر قوی باش،با اعتماد بنفس زیاد اینارو انجام بده اگه نمرد برات"

اصلا خودتو ناراحت نکن سابقه ادم که اینجوری خراب نمیشه

وای نمیدونم بخدا وضم خیلی خرابه چون تالا ادم اینکارا نبودم با پسری نبودم بیرون نرفتم حس بد دارم💔

میخام ب خودشم بگم نه خودمو میبخشم نه تویی که میدونسی میخای با دختری مث من همچین کاری کنی🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نمیدونم بخدا وضم خیلی خرابه چون تالا ادم اینکارا نبودم با پسری نبودم بیرون نرفتم حس بد دارم💔میخ ...

ببین اینا اصلا ملاک نیست یه بار با پسر رفتی بیرون مگه تو ادم نیستی اینجوری خودتو محکوم میکنی یه تجربه بود تموم شد رفت خودتو اصلا ناراحت نکن

اشکال نداره گل اینا تجربه میشه برات، همه این اشتباهاتو داشتن بعد پخته شدن در عین حال که دختر شاد و م ...

ممنون عزیزم

نه من زود قبول نکرده بودم بار اول

ولی اون دستمو بوس کرد منم قیافم یجوری شدع بود گف ناراحت شدی ببخشید

ولی الان...🥲💔

ببین اینا اصلا ملاک نیست یه بار با پسر رفتی بیرون مگه تو ادم نیستی اینجوری خودتو محکوم میکنی یه تجرب ...

ارع اینم درسته...خب دوستش داشم ک قبول کردم چکار کنم هی..

دقیقا تجربه واقن مهمه

ارع اینم درسته...خب دوستش داشم ک قبول کردم چکار کنم هی..دقیقا تجربه واقن مهمه

کار درستی کردی تو فکر کردی فرد مقابل ارزش داره حالا دیدی نداره پس قطعا تو ضرر نکردی اون وسط کسی که ضرر کرده اون فردیه که تو اینقدر بهش اهمیت میدی و براش مهم نیست

کار درستی کردی تو فکر کردی فرد مقابل ارزش داره حالا دیدی نداره پس قطعا تو ضرر نکردی اون وسط کسی که ض ...

دقیقا همینه من واسع همین اینکارو کردم ولی انگار به چشم اون نمیاد و منم دیگ دارم بیخیال میشم چون من یجوری بودم ی شب ان نمیشد میگفم ان نشدی خوبی ولی الان سع شبع نیست هیچ نگفم خودش باعث شد🥲💔

دنبالم نیست که تازه فاصلع هم گرفته

توام فاصله بگیر ، نه حالت قهر ، سرت شلوغ باشه یا تظاهر کنی برنامه های دیگه هم داری .دوستت داشته باشه میاد ،توجه هم میکنه 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
الان فاصلع گرفته انگار🥲💔چند شبه نیست ی خبرم ندادهبش گفم یکی اومدع تو زندگیت گف نع ولی خب بایدم بگه ...

گفتم حالا چی شده😊 

فاصله نگرفته که، دنبال زندگیشه عزیزم 

تو خودتو وابسته پیام و زنگ اینا نکن!!! 

عزیز دلم اینا رو فقط محض سرگرمی ببین و بس! 

هروقت یه حسابیش پیدا شد و دوسش داشتی، اونوقت فکرتو درگیرش کن، که بهت قول میدم پسر حسابی اصلا نمیزاره تو نگران شی غصه بخوری و.....

اولویتت خودت باشه و بس....