2777
2789
عنوان

قلبم شکسته 💔

99 بازدید | 14 پست

ساعت 3شبه و همه خوابن و من همچنان بیدارم نمیدونم سرنوشت یا چی 

دلم میخواست مثلا بقیه دخترا بابایی باشم مثل ملکه ها زندگی کنم ولی من بابایی نداشتم ک کنارم باشه دلسوزم باشه تو این دنیایی ب این بزرگی هر کسی یه دلسوزی داره ولی من ندارم من تنهامم وقتی گریه میکنم بعدش با بغض ب این فکر میکنم ک کاش حدقل کسی بود میگفت گریه نکن حل میشه میگفت غمت نباشه من پشتمم 

ب هر کی میگم این همه سختی کشیدم میگه اشکال نداره شد تجربه میگن انجوری پخته شدی😅💔د لامصب هاا چی چیو شد تجربه من نابود شدم تیکه تیکه شدم اخه شما چه میدونین هر شب با هق هق خوابیدن صبح با چشای پف کرده بیدار میشی چه حس داری قلبمم خورد شد سکوت کردم گفتن خدا بزرگ نابود شدم گفتن خدا بزرگ 

خدایااااا تو رو خدا بسه بخدا طاقت ندارم اخه د لامصب من دخترمم هنوز سنی ندارم این همه فشار این همه آوارگی 

شدم یه دختر روانی استرسی یه دقیقه میخندم ده ساعت گریه میکنم وقتی میگم حالم بد منظورم فیس فیس های هر شب نیس من کارم از گریه گذشته من ن تنها قلبم درد میکنه کل وجودم روحمم درد میکنه😭💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخ چقدر تو منی با تموم وجودم درکت میکنم 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

الهی عزیزم چه سخت 🥲🫂🤍

دلم خیلی گرفته عاجی دعا کن برام یه وقتایی ما

های ک مشاوره میدیم ب مردم هم دلمون میگیره ولی کسی اشک هامونو باور نمیکنه چون گریه هامون بغض هامون همراه با خنده 

دلم خیلی گرفته عاجی دعا کن برام یه وقتایی ماهای ک مشاوره میدیم ب مردم هم دلمون میگیره ولی کسی اشک ها ...

الهی عزیزدلم فدات بشم انشاءالله خدا بهترینا رو برات رقم میزنه 🤍🫂

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار🌱                        اللهم صل علی محمد و آل محمد