2777
2789
عنوان

بچم لیوان پرت کرد تو سرم خونی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این خیلی کوچیکه دو سالشه ولی احمق یاد گرفته همه چی رو پرت میکنه حالیش نمیشه چیزی بهش بگم

دختر من یک سال و نیمه و بچه داداشم دوسال 

بچه داداشمم مثل بچه شماس همه وی رو از بچگی پرت میکرد ،هرچی میخواد با جیغ و داد میگیره ،دیروز مامانم زنگ زده ک کیهان گوشیم از پنجره پرت کرده پایین تو کوچه ،گوشی مامانم تازه خودم براش خریدم گفتم صد بار ب این بچه ادب یاد بدین گفتن بچه اس ،والا دوتا بچه دارم هیچ کدومش حتی یه دستمال پرت نکردن ...یا یبار نشستع بودیم بوه داداشم با گوشی از پشت کوبید تو سر بابام انقد دلم سوخت ب حال بابام چون شیمیاییه و ریه هاشم خرابه داشتم منفجر میشدم از عصبانیت اما انقد بهش رو دادن و دو تربیته شده ک کسی حق نداره بهش بگه رو چشمت ابروعه مطمئنم آخر سر این پرت کردنا یه اتفاق بد می‌افته اون موقع دیگه دیره برا تربیت

نگران نباش هیچیت نمیشه، اگه حالت تهوع داشتی خطرناک بود، بچه های منم ۲ تا ۳ سالگی عاشق پرت کردن وسایل ...

نه حالت تهوع که ندارم یکم جاش درد میکنه فقط 

ماهی خانوممم  
پس سوسول بازی درنیار بگیر بخواب، من انقدر بچه هام کوچیک بودن ازشون کتک خوردم که عادی این مسایل

نه بابا سوسول بازی چیه فقط خیلی ترسوام آخه خون اومد یکم ترسیدم 

ماهی خانوممم  
نه بابا سوسول بازی چیه فقط خیلی ترسوام آخه خون اومد یکم ترسیدم

نترس ولی مراقب باش

سال ۹۷ پسرم دو ساله بود خوابیده بودم یهویی جفت پا پرید شکمم، تخمدانم پیچ خورد داشتم از درد می مردم رفتم بیمارستان مثل سزارین شکمم رو پاره کردن پیچ تخمدانم رو باز کردن  

نترس ولی مراقب باش سال ۹۷ پسرم دو ساله بود خوابیده بودم یهویی جفت پا پرید شکمم، تخمدانم پیچ خورد داش ...

اخ اخ این پریدن رو شکم خیلی خطرناکه منم شنیدم وای خدا خودش به خیر کنه 

ماهی خانوممم