2777
2789
عنوان

اختلاف سنی در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خوبه

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

خواستگارت یا ر  ل؟

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بستگی ب اخلاق و روحیات پسره داره، اگر خیلی بزرگونه و جدی هست مناسب نیست

چطور میشه توی دوران خواستگاری و شناخت آدم بفهمه طرف جدیه یا نه؟

زندگی همیشه قشنگیاشو داره.....
ممنونم بنظرتون چطوری باید بفهمیم که روحیاتش میخوره چون مستقیم نمیشه سوال کرد

خب دیگ معلوم میشه یکم که زمان بگذرونی با طرف کم کم دستت میاد اخلاق و روحیاتش مثلا میبینی حوصله بعضی کار هارو داره تفریح زیاد می‌ره زود عصبانی میشه چه رفتارهایی بدش میاد و..دیگ اگه دیدی باهاش کنار میای و رفتار عجیبی ندارع نظر خودته میتونی قبول کنی یا نه 

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

چرا تایپک های همه انقد  افراد زیاد شرکت میکنن اما در تایپک من کم

من اهل رل و..نیستم خواستگار

آها 

ن اصلا زیاد نیست چون کلا دخترا هشت سال زودتر ب بلوغ میرسن و این یعنی دختری ک هشت سال از پسری کوچک تره از لحاظ عقلی با اون پسر دریک سطحه 

و اینکه من ۱۹ بودم همسرم ۲۸ الان ۱۳ ساله زندگی عاشقانه ای داریم الحمدلله 

با هم مشکلی ندارین؟

ببین بستگی داره به طرفت تو زندگی همه مشکل و بحث و اینا هست ولی خب نه زیاد اتفاقا باهم خوبیم بستگی داره از چه نظر میگی مشکلی ندارین؟!

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰