نوشته براش دلم خیلی برات تنگ شده…حتی قرار گذاشتن همو دیدن…این اتفاق قبل عقدشم افتاده بود..ولی پسره گفته بود که بلاک کرده دختره رو. این دفه گوشیشو نگاه کرده دیده ی اکانت فیک داره با اون بهش پیام میده. من بهش میگم جداشو ولی قبول نمیکنه. حس میکنم با نامزدش رابطه داشته و الان میترسه بدبشه..خیلی ناراحتم براش🥲
خدا پسره رو لعنت کنه کاش خواهرت جدا شه واقعا خوشبخت نمیشه با همچین کسی
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مرض داره اومده خواهرتو گرفته خب با همون ازدواج میکرد
مردم روانین بخدا
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
حالا شوهر من که یه پا عمو جانیه برا خودش تو سه سال نامزدی مون هرگز یبارم خیانتت نکرد بارها ام امتحانش کردم خیانت نکرد
بعد عروسیمون خراب شد الانم زندگیم جهنمه با یه بچه بخاطر خیانتاش
اونوقت این داماد شما از همین الان خیانت میکنه وای ب حال یه ماه بعد
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂