2777
2789

نوشته براش دلم خیلی برات تنگ شده…حتی قرار گذاشتن همو دیدن…این اتفاق قبل عقدشم افتاده بود..ولی پسره گفته بود که بلاک کرده دختره رو. این دفه گوشیشو نگاه کرده دیده ی اکانت فیک داره با اون بهش پیام میده. من بهش میگم جداشو ولی قبول نمیکنه. حس میکنم با نامزدش رابطه داشته و الان میترسه بدبشه..خیلی ناراحتم براش🥲

خدا پسره رو لعنت کنه کاش خواهرت جدا شه واقعا خوشبخت نمیشه با همچین کسی

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرض داره اومده خواهرتو گرفته خب با همون ازدواج می‌کرد 

مردم روانین بخدا

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

حنی اگه رابطه هم داشته باید جدا شه 

اخر این رابطه جداییه

حتی اگه صدسال بگذرهفقط با یه تفاوت 

اونم اینکه اگه بره زیر یه سقف با اسیب روحیه بیشتری جدا میشه 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

حالا شوهر من که یه پا عمو جانیه برا خودش تو سه سال نامزدی مون هرگز یبارم خیانتت نکرد بارها ام امتحانش کردم خیانت نکرد 

بعد عروسیمون خراب شد الانم زندگیم جهنمه با یه بچه بخاطر خیانتاش

اونوقت این داماد شما از همین الان خیانت می‌کنه وای ب حال یه ماه بعد

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

جت مربوط به قبل از نامزدی با خواهرته؟

اگر هنوزم با اون دختر در ارتباطه که دیگه یجور خیانته و باید ازش جدا بشه

ولی چیزی که مربوط به گذشته ست ارزش غصه خوردن نداره.

این دلتنگ شدنا و دوست داشتنا هم باد هواست. 

طرفداری نمیکنم ولی تقریبا عادیه امکانش خیلی زباد ک دختره از دلش بره و عاشق خواهرت شه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری