2777
2789
عنوان

من خیلی پولدارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 158 پست
اره بخدا میگفت دقیق گفته چهار متری نیم زیر زمینهدستگاه بردن حرفش دقیق بوده🙂فقط حیف نمیشه درش بیارن ...

گنج خیلی زحمت میخواد اطرافیان من که همه با گنج پولدار شدن یه کوزه به ما ندادن بخیلا

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

من خیلی خوب میخوابم

ساعت خوابم تنظیمه

هر شب راس ۱۱ خوابم میبره و صبحا سرحال بیدار میشم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی خوب میخوابمساعت خوابم تنظیمههر شب راس ۱۱ خوابم میبره و صبحا سرحال بیدار میشم

اره الان منم دارم با کاربریت پست میزارم حداقل یه چیز دیگه بگو😂😂بپذیر حقیقت رو ما همه معتاد این سایتیم😂😂

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

تو چرا مگه منیجرت مرده اس بذار اون بره حساب کار دستش بیاد چخبر از لیسا ؟

😂😂😂منیجرم مرخصی گرفته رفته پیش پارتنرش 🤣🤣آخ چه کنم با این محبوبیت اگه تنهایی هم برم که همه میریزن سرم 😂😂😆لیسا الان در حال حاظر آمریکا هست 😂😂😁 خیلی سلیطه هست خوب شد رفت

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

گنج خیلی زحمت میخواد اطرافیان من که همه با گنج پولدار شدن یه کوزه به ما ندادن بخیلا

اره زحمت میخواد سمت ماهم همه با گنج پولدار شدن

کلا سمت ما زیاده ولی ماشین الات مخصوص میخواد

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

😂😂😂منیجرم مرخصی گرفته رفته پیش پارتنرش 🤣🤣آخ چه کنم با این محبوبیت اگه تنهایی هم برم که همه میری ...

اره اون که عاشق سلو دادنه خودت هوای جنی رو داشته باش ول کن سلیطه رو بزار دوراشو بزنه خودش برمیگرده😂😂

اره زحمت میخواد سمت ماهم همه با گنج پولدار شدنکلا سمت ما زیاده ولی ماشین الات مخصوص میخواد

کدوم استانی ؟

ای بابااا لعنت به این شانس گنج حیف شد واقعا😂

من به شوهرم گفتم برن تو لوله آبشون قرص خواب اور بریزن😂😂میگفت خیلی مسخره ایی

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_