2777
2789
عنوان

خب خب ماهم قاطی مرغا شدیم عكس حلقه💍💎

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خودمم میگم زیاد به طلا نمیخورهدیگ نمیدونم چون همش طلایی داشتم یا این اینجوره

به نظرم ببر یه طلا فروشی به بهونه اینکه قیمت بگیری بکش  ببین طلاعه یا نه چون یکی از فامیلای ما سرویس عروسی بهش کادو دادن بعد چند سال پول لازم شد میخواستن ماشین بخرن برد بفروشه بهش گفته بودن این بدله اصلا طلا نیست

قطعا ناراحت میشه و دیگه رو حرفت خساب نمیکنه چون میگه این برا کوچیک ترین چیزا قدرت انتخاب نداره

اره خودمم دو دل شدم بهش بگم

مامانم گف اگ خودت به دلت نیس بهش بگم

نامزدم فامیلمونه مامانم میتونه بهش بگه

ولی خب دیگه نگهش میدارم حلقه عقد رو میزارم دستم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
حلقه ی نشان دیگه ؟ ای بابا چرا سخت میگیری شک داری ی بار برو طلا فروشی بپرس و بعدها که ازدواج کردی اگ ...

نه از لحاظ طلا بودنش ک مطمئنم

اما از شکلش که میگن شبی طلا نیس یکم زده شدم

ولی اره چون پیامم داده خوشت میاد این حرفا خودمم میگم زشته بهش بگم دوسش ندارم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
من امروز ی سرویس خریدم طلا سفید بود...گفتم زردش کردنواااای اصن باید بودی و میدیدی‌... چقدر قشنگتر شد ...

مگه میشه زردش کنن؟

حالا اگه شد بعد عقد یا عروسی بهش میگم به عنوان تنوع میخوام زردش کنم

اره نشونه تا ماهی دیگ ک عقد کنیم

ان شاالله بسلامتی 

مبارکت باشه خوشبخت شی عروس خانوم 

خیلی خوشگله اصلا بفکر عوض کردن نیوفت 

اینم عکس حلقه های ما 

سمت راستی مال منه طلاس

سمت چپی مال شوهرم نقره

به نظرم ببر یه طلا فروشی به بهونه اینکه قیمت بگیری بکش ببین طلاعه یا نه چون یکی از فامیلای ما سرویس ...

از طلا بودنش مطمئنم

فقط همین ک میگن شبی طلا تیس تو ذوق میزنه

هرچند مامانم طلا رو به زرد بودن میشناسه

ان شاالله بسلامتی مبارکت باشه خوشبخت شی عروس خانوم خیلی خوشگله اصلا بفکر عوض کردن نیوفت اینم عکس حلق ...

واییی خدا خیلی خوشکله

مبارکههه

اسی یه سوال میشه حلقه رو شبی هم نبرد؟

الان شما انگار مدلشون باهم فرق نیکنه

نه از لحاظ طلا بودنش ک مطمئنماما از شکلش که میگن شبی طلا نیس یکم زده شدمولی اره چون پیامم داده خوشت ...

ول کن بقیه رو

دیگه این تقصیر طلای بیجاره نیست 

انقدر بدلا رو شبیه طلا میسازن که دیگه کسی طلارو باور نمیکنه 😂

نه قشنگه اتفاقا به دستتم میاد

اره خودمم دو دل شدم بهش بگممامانم گف اگ خودت به دلت نیس بهش بگمنامزدم فامیلمونه مامانم میتونه بهش بگ ...

مامانت ب بگو از حالا اصلا دخالت نکنه هرچند فامیل نزدیک باسه ک بعدا بارها بخاطر همین حرفهاش ناراحتی میکشی

واییی خدا خیلی خوشکلهمبارکهههاسی یه سوال میشه حلقه رو شبی هم نبرد؟الان شما انگار مدلشون باهم فرق نیک ...

مرسی عزیزم 

آره چرا نشه 

چون ما نمی‌خواستیم برا شوهرم طلا بخریم و انتخابش نقره بود ، شبیهه هم نگرفتیم و تقریبا کمی شباهت دارن فقط 

من حلقم و ۴ سال پیش خریدم با انتخاب خودم و تازه امسال ازدواج کردیم 😅

هنوزم مدلش قدیمی نشده 

مرسی عزیزم آره چرا نشه چون ما نمی‌خواستیم برا شوهرم طلا بخریم و انتخابش نقره بود ، شبیهه هم نگرفتیم ...

اره واقعا هنوزم بروز و شیکه

اگه قبول کردن منم متفاوت بگیرم

یه نقره یه طلایی