2777
2789
عنوان

خب خب ماهم قاطی مرغا شدیم عكس حلقه💍💎

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 51 پست

مبارکههه برا منم دعا کن به زودی ازدواج کنمو تاپیکشو بزنمممم

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان تو تاریکی گرفتملطفا نور گوشیتون زیاد کنینلطفااااا نظرتون بهم بگین واقعا تو ذوقم زده

خوشبخت بشید عزیزم خیلی هم زیباست من پسندیدم 

برای منم دعا کن

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
الماس ، منظورت نگین هست ؟؟

همین به عنوان الماس چپونده بهش🙁

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
نه توهم خروس خوب گیرت بیاد🥲😂

آخه خروس خوب پیدا نمیشه همشون به فکر تخممرغم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
آخه خروس خوب پیدا نمیشه همشون به فکر تخممرغم

ن

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
اسی قشنگه ولی حالا نمیدونم تو تاریکی اینجور افتاده یا حرف مادرت درسته زیاد شبیه طلا نیست

اره خودمم میگم زیاد به طلا نمیخوره

دیگ نمیدونم چون همش طلایی داشتم یا این اینجوره

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

حلقه ی نشان دیگه ؟ 

ای بابا چرا سخت میگیری 

شک داری ی بار برو طلا فروشی بپرس 

و بعدها که ازدواج کردی اگه خواستی برو عوضش کن ولی فعلا نه و واقعا مهم نیست

مهم چیزای دیگس مثل ذوقی که اون داشت و اینو برات خرید و عشق دادن به هم نه ی حلقه و الماسش 

مبارکه عزیزم 

والا منم طلا سفید برداشتم خیلی راضیم👌🏻 

حالا خودت باز فکراتو بکن چون قیمت طلا بالا پایین میشه اگه میخوای عوض کنی زود برو 

این اکانت در دست ۲ تا دختر خاله میباشد 
مبارکت باشه همه این مدلی می‌خرن خوشگله انگشتر تک نگین به عنوان نشون آوردن درسته؟ نه عوض نکن همین خوب ...

اره نشونه تا ماهی دیگ ک عقد کنیم