2777
2789
عنوان

پلنگ با کیفیت🤣🤣🤣🤣🤣

1 بازدید | 9 پست

دیدین یسریا چقددددر ارایش و تیپ و قیافه شون با کیفیته انگار لباساشون همین الان مارکشو کندن صورتشون با اینکه ارایش داره اما تمیییییز و مات و ناز بوی عطرشونم که نگم

اما دیدین پلنگ مناطق محرومم داریم مثلا خیلی به خودشون میرسن و فلان و فلان ولی بااااز بی کیفیتن

من ارایش میکنم کثیف میشم🤣

کم  خرج نمیکنم لباسامم تازه س و هرکدوم جداگونه قشنگ اما باهم نمیخونن 

عطرمم همون برنده اما مثل مال بقیه بوش نمیاد باورت میشه🤣

راز با کیفیت بودن این لنتیا چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ذاتیه انگار

منم گرون ترین لباسارو بپوشم بازم حس میکنم انگار از دیوار مهربونی برداشتم 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
نمیدونم ذاتیه انگارمنم گرون ترین لباسارو بپوشم بازم حس میکنم انگار از دیوار مهربونی برداشتم

دیوار مهربانی رو خوب گفتی بخدا🤣🤣🤣من یبارم یکی از دوستام با لباسای من ست زد وای بدونی چه تیپ خفنی شد 

گفتم اینا لباسای منن؟چطوری ممکنه اخه انداممونم مثل همه که

دیوار مهربانی رو خوب گفتی بخدا🤣🤣🤣من یبارم یکی از دوستام با لباسای من ست زد وای بدونی چه تیپ خفنی ...

والا دیگه😂😂دختر خالم ی لباس پوشیده بود  انقدر نااز نااز توتنش بود ک من عاشقش شرم یعنی گفتم  بپوشم ببینم چجوریه 

عین چوپونا شده بودم 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
والا دیگه😂😂دختر خالم ی لباس پوشیده بود انقدر نااز نااز توتنش بود ک من عاشقش شرم یعنی گفتم بپوشم ...

خدا خفت نکنه چقد خندیدم

شبیه چوپونا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منم واقعا بعضی وقتا لباس کسیو تست میکنم یهو میگم بذار درش بیارم از چشم بنده خدا نیوفته 

یقه ش تا میخوره به داخل سر شونش میاد پایین کمرش مث زن شش ماهه باد میکنه اصن بلد نیستم ست زدن و استایل کردن بخدا دوستم با یک پنجم خرجای من یه لباسایی میخرید باید میدیدی 

بعد دیدی میرن مسافرتی جایی ارایش شون تمیییییز 

حین غذا خوردن رژلبشونم پاک نمیشه 

من تا زیر دماغم و پایین چونم و دندونم مثل خنگا رژلبی میشه

خدا خفت نکنه چقد خندیدمشبیه چوپونا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣منم واقعا بعضی وقتا لباس کسیو تست میکنم یهو میگم ب ...

مرسی ک هستی🤣🤣🤣🤣 فکر میکردم فقط من اینجورییییمممم