2777
2789

مثلا میبینم که دخترا با یه پسر دوس میشن هزار جور خودشونو درست میکنن التماس میکنن منو بگیر یا میگن چرا خواستگار نداریم یا چیکار کنیم خواستگار داشته باشیم واسه کسایی که پسر دارن لوندی کردن و اینا حالمو بهم میزنه اینا واسه چیه واسه پول ؟

خب چرا نمیرن سرکار ؟من شده میرم کارگری یا میرم یه شهر دیگه واسه کار  پدر مادرمم پول دارن بهم میدن خونه هم که داریم 

اصلا به نظر من پسرا نمی ارزن که من بخوام جهیزیه بگیرم 

شده از بی پولی خودمو میکشم ولی خودمو خوار نمیکنم که یه پسر منو بگیره

بحث پول نیست

یه وقتایی واقعا بحث عشق و نیاز روحی آدمه عزیزم

منم مثل شما فکر می‌کردم

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

کلا نفهمیدم چی گفتی

تو یه بند متن چند تا موضوع بی ربط با همو قاطی کردی😐

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.