2777
2789
عنوان

چقدر بازار خونه راکده🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 37 پست
نه والا از دوسال پیش تاالان که باید قیمتا کلی بالا رفته باشه فقط ۱۰۰ تومن کشیدیم روش بااینکه بنگاه ه ...

ما میخوایم یه شهردیگه خونه قیمت پایین تر برداریم حالااونجا خونه پسندیدیم ولی اینجا خونمونو میخوان مفت بردارن دیگه پولی نمیمونه بخوایم جا به جا شیم

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
حالا همونو به یکی دیگه میده متری ۷۰

آره دزد تر از املاکیا خودشونن 

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا ما شمالیم ولی خونه نداریم خیلی هم غم داریم.املاکیای اینجا که کفتارن زمینمونو نمیخرن ی مشکلی حل ...

تو دیوار دیدم خیلی خونه قیمت خوب تو شمال بود 

این قیمتا واقعیه؟

تو دیوار یا شیپور آگهی کن. به آشنا همسایه ها بسپار. به بنگاه بسپار ولی به خودش نفروش. مشتری بیاره

خب یه درصدی هم برمیداره خودش

تو دیوار دیدم خیلی خونه قیمت خوب تو شمال بود این قیمتا واقعیه؟

دوستان عزیز این ویلاهای شمال فراوون ویلا ریخته مخصوصا مازندران رو نخرید از من شمالی ب شما ها نصیحت.هم با تف ساختن هم اینکه قیمت واقعیو نمیگن و بسیاااار شیاد هستن.