2777
2789
عنوان

شوهرم همش گریه میکنه

473 بازدید | 48 پست

یه بار ناحق اذیتم کرد و کن گفتم توضیح بده دلیل کارتو و یکن جدی باهاش حذف زدم گریه کرد 

قه بار دبگه اذیتم کرد دعوام کرد ناراحت شدم منم گفتم که نمیتونم با این شرایط کنار بیام باز گریه کرد

حالا الان مبگم میخوام جدا بشم و بازم گربه میکنه که ببخشید اشتباه کردم نرو فقط 

مرد انقدر گریه کمه طبیعی؟

نه ترس از دست دادن داره

چرا اذیتش میکنی

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تاحالا اطرافم ندیدم مردی رو گریه کنه 🥺حتما خیلی احساساتیه یا یه ترس از دست دادن یا تو بچگی یه اتفاقی براش افتاده ک اینجوری شده انقد حساس بودن طبیعی نیس مشاوره رفتین؟

دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین و نفس♡💜🧸

این جمع بندی که مرد اینقدر گریه کنه درست نیست اونقدرا

خب مردها هم با هم فرق دارن دقیقا شبیه هم نیستن

ولی برداشتی که من کردم اینه که همسر شما بلد نیست گفتگو درست داشته باشه مشکل رو حل کنه به جاش گریه میکنه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من تاحالا اطرافم ندیدم مردی رو گریه کنه 🥺حتما خیلی احساساتیه یا یه ترس از دست دادن یا تو بچگی یه ات ...

اره رفتیم میگه میترسه از دستت بده حتی دروغم میگه که منو از دست نده تستاشو دروغم زده اصلا نمی‌فهمیم چشه