2777
2789
من هستم اما سوالت مربوط به کدوم بخشش هست بپرس اگر بلد بودم جواب میدم

منم سوال دارم شوهرم وقت مجردی برگه پرمیکنع که بعد خپدش مثلا برسه ب پدرمادر و خواهر برادر خالا متاهله باید بره اون برگه زمان ثبت نام باطل کنه یا نه چون زن وبچه داره دیگه خود بخود باطله

شما چک نمیکنین که دختره مجرده یا ن

من تو شعبه نیستم اما سامانه ازدواج فکر کنم متصل نیستن اما اشتغال مشخص میشه و حالا خوبه که پدرتون بیمه شده هستن پرداختی صورت نگرفته تو سامانه چک کنید من دیدم نامنویسی داره اما شاید خروجشم گذاشته باشن اگرم نبود باید برید واحد نامنویسی شعبه بیمه پردازی سریع انجام میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چندین ساله متاهلم پدرم تازه ۴ سال بیمه شده من تازه فهمیدم تکفل پدرم بودم این اشتباه ثبت احوال و خ ...

عزیزم من هیچ تعصبی ندارم اما اینکه اشتباه از بیمه هست یا نه مشکل شما رو مگه حل میکنه ؟تا نرید شعبه و اونا از ردیف پدرتون خارج نکنن نمیتونید بیمه همسرتون بشید مگر اینکه شعبه همسرتون تلفنی مشکل رو بخوان پیگیری کنن که اونم صرفا احتماله 

منم سوال دارم شوهرم وقت مجردی برگه پرمیکنع که بعد خپدش مثلا برسه ب پدرمادر و خواهر برادر خالا متاهله ...

دختر گل بیمه شده فقط میتونه پدر و مادر و همسر و فرزندان رو بیمه کنه نه خواهر و برادر و ... در خصوص پدر و مادرم شرایط خاص داره راحت نیست مثلا باید هزینه زندگیشون توسط فرزند تامین شه شرط سنی داره  خودشون بیمه نباشن یا از کار افتاده باشن بازرس میاد بعد تحت تکفل قرار می گیرن 

خودش میگه تو فرم پرکرده اون موقع منم نبودم...پس نکران نباشم ممنون

نه برای پدر و مادر مراحل داره فقط فرم نیست اما اگر شک داری برو تو سامانه غیرحضوری یازمان تامین اجتماعی میتونی مشخصات افراد تحت تکفل رو ببینی اما اگر پدر و مادرش خودشون حقوق دارن و یا بیمه ان امکان نداره تحت تکفل همسرت باشن