2777
2789
عنوان

از شوهرم میخوام جداشم

153 بازدید | 16 پست

خانوما کسی با یه فرزند ازشوهرش جداشده 

ی دختر4ساله دارم،  و همسرم بی پوله بحث بی پولیش ب کنار خیلی اذیتم میکنه خیلی رواعصابم راه میره همیشه خانوادشه کافیه یبار ازمامانش گله کنم هرچی فحش بهم میده 

الانم گیرداده مامانت بشه ضامنمون وام بگیرم خانوادم قبول نکردن الان یکماهه زندگیم سیاه شده خسته شدم خانوادش همیشه دخالت میکنن تو زندگیمون چندبار خاستم جداشم ولی هی بخاطر دخترم برگشتم چکارکنم؟ 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

اگر فکر میکنی داری به دخترت لطف میکنی که به خاطر اون جدا نمیشی اشتباه میکنی

اگر اون بچه الان از کنار هم بودن شما دو تا داره رنج میبره یا همش بحث و دعوا و حال بد شمارو میبینه مطمئن باشید ارزوشه جداشید

و درضمن به نفعشم هست

دوروز دیگن اگر برای ازدواج یا هرچیز دیگه ای بگن پدرمادر از هم جداشدن و فقط ی مادر محترم داره خیلی بهتر از اینه که بگن پدرمادرش باهم اختلاف دارن و مثلا چه پدر بد و بی شخصیتی داره!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر فکر میکنی داری به دخترت لطف میکنی که به خاطر اون جدا نمیشی اشتباه میکنیاگر اون بچه الان از کنار ...

دخترم بشدت عصبی شده و پرخاشگر و حرف زشت میزنه 

شوهرمم همیشه بهت میگه مامانت خره و دخترمم تکرارمیکنه اگر حرفی بزنم بهش سریع میاد و سرم دادمیزنه بچمو روانی کرده  من دیگ نمیدونم چکارکنم چندبار خاستم جداشم هی خاهش کرد ک برگردم منم خرشدم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

حتما مشاوره برو.

همه ی مردها شکل همن فک نکن جوابش بهتر از این در انتظارت.

همشون اولش خوبن.

سعی کن همین یکی رو اصلاحش کنی با مشاوره و...

واینکه به یاد اوایل آشناییتون دوستش داشته باش محبت کن همون حسی که داشتی رو سعی کن تجدید کنی رابطه تون گرمتر بشه ،خانواده اش خیلی کمرنگتر میشه

اگر فکر میکنی داری به دخترت لطف میکنی که به خاطر اون جدا نمیشی اشتباه میکنیاگر اون بچه الان از کنار ...

میگم اگر من نباشم دخترم گناه داره میخاد پیش کی بمونه فکرش دیوونم کرده

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
دخترم بشدت عصبی شده و پرخاشگر و حرف زشت میزنه شوهرمم همیشه بهت میگه مامانت خره و دخترمم تکرارمیکنه ا ...

افرین 

دستی دستی بچتو روانی کن

فقط ی کلمه

اگه دوستش داری و اولویتته جدا شو!

ولی قبلش حتما از ی مشاور هم نظر بپرس

ما به عنوان افراد عادی نمیتونیم نظر قطعی بدیم

حتما مشاوره برو.همه ی مردها شکل همن فک نکن جوابش بهتر از این در انتظارت.همشون اولش خوبن.سعی کن همین ...

عزیزم سه سال مشاوره رفتم اصلا درست بشو نیست شوهرم شکاکه و به خودشم اعتماد نداره 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
حتما مشاوره برو.همه ی مردها شکل همن فک نکن جوابش بهتر از این در انتظارت.همشون اولش خوبن.سعی کن همین ...

سخته دوباره عشق ورزیدن بعد رنجش و تلخ زبونی و...

اما بخاطر بچه ات وآرامش خودت سعی کن بتونی این یه راهو با آرامش تمام بری وببینی جواب میده؟

سخته دوباره عشق ورزیدن بعد رنجش و تلخ زبونی و...اما بخاطر بچه ات وآرامش خودت سعی کن بتونی این یه راه ...

عزیزم واقعا نمیتونم منی ک توخونه پدرم تو نازنعمت بودم هفت ساله تو فقرکامل دارم زندگی میکنم دیگ تحملم تموم شده الانم تردیدم بخاطر دخترمه ک نگرانشم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
افرین دستی دستی بچتو روانی کنفقط ی کلمهاگه دوستش داری و اولویتته جدا شو!ولی قبلش حتما از ی مشاور هم ...

میترسم نذاره بعدا ببینمش

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
دخترم بشدت عصبی شده و پرخاشگر و حرف زشت میزنه شوهرمم همیشه بهت میگه مامانت خره و دخترمم تکرارمیکنه ا ...

عریزم  این رو هم روشن کن و خودت واکاوی کن که شما خودت بدون شوهرت آدم خوش اخلاقی هستین؟

یعنی اگه جدا بشین آیا آرامتر خواهید شد؟

میترسم نذاره بعدا ببینمش

اها یعنی میخوای حضانت بچت با باباش باشه؟

خب اینکه فرقی نمیکنه بازم وقتی پیش اون باشه روانی میشه

از دو جهت 

اینکه اولا اون بیشتر از پدر به مادر احتیاج داره

و دوما اینکه پدرشون اینطور که میگید روان پریش و بددهنن و برای تربیت ی دختر اصلا صلاحیت ندارن

سعی کنید شاغل بشید و حضانت دخترتون رو هرجور شده خودتون بگیرید

یا از کسی کمک مالی بخواید تا فعلا شرایط برای بودنش کنارتون فراهم شه

عزیزم واقعا نمیتونم منی ک توخونه پدرم تو نازنعمت بودم هفت ساله تو فقرکامل دارم زندگی میکنم دیگ تحملم ...

ببین من شناختی ندارم ازتون.

اما اگه کسی واکاوی کنه مشکلاتتون ورابطه تون رو میتونه نظر قطعی رو بگه.

کسی مثل دکتر حبشی .

سایت هم داره .

سوال میکنین مشکل رو میگین درنهایت چندروز جواب میده