2777
2789
عنوان

خیلی دام گرفته اوناایی ک مشکل باروری دارید میشه بیاید 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش گف اندومتریوزی معلوم نیس چبم کرد دکتره 😞 داغونم کرد بیشتر شما بچه داری ؟

نه بابا ندارم اومدیم اقدام کنیم خیر سرمون 

دیدیم من اندومتریوز دارم همسرمم اسپرمش ضعیفه 

گرفتار شدیم 

ایشاله خدا بهت بده حالتو درک میکنم

قربونت منم درکت میکنم

من باز خوبه همسرمم مشکل داره اگر نداشتبیجاره میشدم 🤣خوبخ جفتمون مشکل داریم اما خب مشکل مشکله دگ

خدا هیجکسو به مشکل نندازه سخته واقعا

بیین خودتو با همسرتو وفق بذه به اینکه شایذ خدایی نکرده ها یه زملن اصلا بجه ذار نشدید 

منظورمو میفهمی بخدا ماهم داریم اینطوری خودمون رو اروم میکنیم بیین شایذ جفتمون حامله بشیم ایشالا به زودی

اما ادم باید خودشو برای همه جی امماده کنخ

نه بابا ندارم اومدیم اقدام کنیم خیر سرمون دیدیم من اندومتریوز دارم همسرمم اسپرمش ضعیفه گرفتار شدیم

همش ب خدا میگم چرا زن شدم وقتی نمیتونم مادر شم دلم همش شور میزنه انگار دیر میشه شمام اینجوری هسی 

همش ب خدا میگم چرا زن شدم وقتی نمیتونم مادر شم دلم همش شور میزنه انگار دیر میشه شمام اینجوری هسی

خانوادت در جریان هستن!؟

ما به خانواده هامون نکفتیم ختی اکر ای وی اف کنیم نمیکیم 

قربونت منم درکت میکنممن باز خوبه همسرمم مشکل داره اگر نداشتبیجاره میشدم 🤣خوبخ جفتمون مشکل داریم اما ...

اتفاقا همینا میاد تو سرم ی هو میگم خدایا پوو تنهایی پیرم نکن خیلی بچه دوس دارم خیلی دلم شکستس انقدر نذر کردم 

ماهی که بارداری شیمیایی داشتم خاب حضرت رقیه رو دیدم عروسک بم داد ولی بازم نموند 

اتفاقا همینا میاد تو سرم ی هو میگم خدایا پوو تنهایی پیرم نکن خیلی بچه دوس دارم خیلی دلم شکستس انقدر ...

انشالا میشه غصه نخور بخدا سنی نداری هنوز فرصت داری

من ۳۲ سالمه بخدا از تو بزرکترم 

خانوادت در جریان هستن!؟ما به خانواده هامون نکفتیم ختی اکر ای وی اف کنیم نمیکیم

خونواده خودم میدونن مشکل دارم ولی خونواده همسرم نه فوق العاده اصرار به بچه دارن نگا ب شوهرم میکنم خجالتشو میکشم باور نمیکنی ولی از رابطمم دیگه لذتی نمیبرم 

خونواده خودم میدونن مشکل دارم ولی خونواده همسرم نه فوق العاده اصرار به بچه دارن نگا ب شوهرم میکنم خج ...

خجالت جرا پیش اومده مگ چیه فقط شما نیستی الان مارو بیین

هزار نفر دک اک هستن مشکل دارن 

و اینکه نکفتی کدوم شهرستانی؟

بیین فک کن یه دونه بجه بیاری

در اینده ازذواج میکنه میره مک میخاد پیشت بمونه ک میکی تنها نمونم توی پیری

مخصوصا بجه های دهه های جدید که بدرد نمیخورن 

بخدا زمونه عوض شده خودتو نبیین که با پدر مادرت خوبی

بخدا بچه های الان مفت گرونن