2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم آب داد دستم نزدیک بود بچم سقط شه دلش سیاهه از بس

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 116 پست
منم همینطور .خواهر شوهر بهم گفت تو ، پریود شدم ،بچه م‌ سقط شد

قشنگ بود😂

ولی ضربه مادرشوهر کاری تره فقط کافیه نگاه چپ کنه دیگه بچه نمیمونه😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی واقعا خدا از خواهرشوهرش نگذره درسته بچه چیزیش نشده ولی ممکن بود شوهر اسی بخاطر بوی سیر خفه شه

😂😂😂😂😂

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
وای چقدر بدجنسه فقط طلااااقققق از اینا بچه نیاری هاااا

نه خواهرررررر مگه مغز اردک خوردم دنبال کارای طلاقمم اول باید لامبورگینی و خونه ی سعادت آبادشو بالابکشم بعد برم😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
چطور دلش اومد آخه اینا انسان نیستن واقعا 😔

حلالش نمیکنم ، اون دنیا میرم دهنشو جر میدم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
نه خواهرررررر مگه مغز اردک خوردم دنبال کارای طلاقمم اول باید لامبورگینی و خونه ی سعادت آبادشو بالابک ...

به قول نی نی سایتیا مدرک جمع کن. بگو خونه و ماشین و طلا خونه پدر مادرشو همسایه ها شو همه رو به اسمت کنه 

قشنگ بود😂ولی ضربه مادرشوهر کاری تره فقط کافیه نگاه چپ کنه دیگه بچه نمیمونه😂

آره واقعا، سر بچه ی قبلیم مادرشوهرم بادمجون برام درست کرد ، میخواست بچه م سیاه شه ، منم از توطئه ش باخبر شدم و نخوردم .

واقعا مادرشوهرا ناکس شدن😔

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
وای موضوع تو خیلی حااااااد چه طوری تا حالا بین این قوم شوهر دووم آوردی

چی بگم عزیزم خدا ازشون نگذره فقط بلدن واسم کیلو کیلو طلا بگیرن دریغ از یه ذره احساس و محبت 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
واه هل بوده زعفرون ک نبوده😀😀

باور کن زعفران سقط نمیکنه ،من طلق تجربه باردار هام ،همه چی خوردم هر چیزی که میگن سقط میکنه . 

چیزی باعث سقط میشه که در خوردنش زیاده روی کنی 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)