2777
2789

بچم از باباش انفلو آتزا گرفته چند روز پیش تب داشت بهتر شده بود امشب باز تب کرده بود سرفه خشکم زیاد داشت منم یه آموکسی قبل دکتر نوشته بود گفت اگه خلط زرد داشت بهش بده ولی الان اصن خلط نداشت چون تب و سرفه بود من بهش دادم حالا دیدم نوشته نباید قطع بشه آنتی بیوتیک

بدون اجازه دکتر انتی بیوتیک به هیچ وجه نده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه بهش نده اشکال نداره

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خب تب داشت حالا هم پیگم بهتر ول نکنی

عزیزم تب هزار دلیل داره انتی بیوتیک فقط برای موارد خاصه فردا ببرش دکتر اصلا سرخود داروی به این مهمی و خطرناکی به بچه نده 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

چرا سرخود انتی بیوتیک اخه ؟ 

انفولانزا ی بیماری ویروسی هست و انتی بیوتیک ی ضد باکتریه که اصلا تو انفولانزا هیچ کاربردی نداره و ربطی به تب هم نداره اینجا و شما با استفاده سرخود از انتی بیوتیک بدن بچتون رو مقاوم به دارو میکنید و خدایی نکرده فردا نیاز به انتی بیوتیک باشه بدنش جواب نمیده چون مقاوم شده وگرنه نوشتن انتی بیوتیک برای پزشک هیچ کاری نداره 

و دیگه اینکه تب چیز بدی نیست و سیستم دفاعی بدنه که دمارو میبره بالا که‌ ویروس تو اون دما غیرفعال بشه ولی بعضی اوقات بدن ازونور بوم میوفته و تو تب مثلا ۴۰ درجه دیگه این دمای بیش از اندازه هم برای ارگان های بدن خطرناک میشه و ی تب بر میدن مثل استامینوفن و ایبوبروفن که کم بشه ! وگرنه تب ۳۸ درجه و ۴ تا سرفه نیاز به هییییچ دارویی نداره و فقط مایعات زیاد طبیعی و میوه و استراحت وسلام 

الان چی کار کنم ادامش بدم یا نه؟

نه عزیزم 

منظور اینکه اگه به این دارو برای درمان نیاز باشه باید طبق دستور پزشک سر ساعت انتی بیوتیک رو بدی تا اثر بذاره چون انتی بیوتیک کلا زمان بندیش خیلی مهمه و حتما طبق دستور ( مثلا هر فلان ساعت تا مثلا فلان روز) داده بشه

بچه شما که اصلا نیازی به این درمان نداشته که بگیم ادامش بده  اگه حالا خلط سبز رنگ داره یا نفسش صدا داره یا ی مشکلی که پزشک تشخیص داد لازمه انتی بیوتیک بگیره ،طبق دستورش بهش بده که دارو اثرشو بذاره .