2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیچارم کرده بود بخدا تا جای که جا داشت فشارش دادم له بشه

به احتمال ساس باشه ساس شب نیش میزنند صبح جاشو میبینی سیاه و کبود میشه،منو نیش زده بود جاش کبود شده بود یه مدت

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

ساسه ولی معمولا وقتی طرف خوابه میاد خون میمکه احتمالا بازم تو تخت خوابتون باشه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

وای خدا ساسه

چند وفت پیش خونه مامانم افتاد به مغنای واقعی سرویس شدیم تا از شرشون خلاص شبم

خونه خراب کنه تا زباد نشدن ی فکر اساسی کن خیلی زود تخم ریزی میکنن و زیاد میشن

ب فکر نباشی هر چه زودتر بیچارت میکنن ب کل رخت خوابا و لباسا و مبل و تموم وسابل خونت پر میشه از ساس

بیچارم کرده بود بخدا تا جای که جا داشت فشارش دادم له بشه

آدم بعدش احساس میکنه دیگه خارش و درد نداره.دروغه میگن حسی که تو بخشش هست تو انتقام نیست😁😁فقط انتقام ادمو آروم میکنه

شبیه ساس هست

ساس نیش میزنه

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

نندازش دور بذار لای دستمال کاغذی ببر داروخانه دامپزشکی یا جاهایی ک سم میفروشن نشون بده میگن چیه و سمی ک از بین میبرتشونو بهت میده

خونه ما موریانه زده بود اولین بار دیده بودیم نمیدونستیم چیه این کارو کردیم ولی پووووکیدیم تا از بین برن😑

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)