2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم شام با شوهرش اومدن خونمون 😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 49 پست
خاک توسرش من دارم میمرم از خجالت حالا میگن زن گنده این جا نخورده رفته خونه چغلی کرده🥺

دور از جونش

اینجور نگو

خواسته چیزی به دلت نباشه

بهتر این بود خودش میرفت برات میخرید

بنظر میاد ساده ترین راه رو انتخاب کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاک توسرش من دارم میمرم از خجالت حالا میگن زن گنده این جا نخورده رفته خونه چغلی کرده🥺

نه اینجورنمیگن عزیزم شمابنظرم خیلی سخت میگیری جاری منم بارداربودیه اداهایی درمیوردهیچوقت قضاوتش نکردم چون هنوزخودم مادرنشدم ونمیدونم حاملگی چجوریه بماندکه خواهرسوهراومادرشوهرم وبقیه براش جون میدادن

گاهی انسانم آرزوست
حوصلم نیومده دوباره تایپ کنمدارم میمرم از استرس یعنی درموردم چی فکر میکنن الان ؟ خیلی بدشد نه؟ ای کا ...

چه شوهر خوبی داری و چه رفتار زشتی کردی 

دلم سوخت واسه شوهرت که اینقد برات ارزش قائل شد و تو باهاش اینکارو کردی 

دوسال دیگه نیا تاپیک بزن شوهرم بهم محل نمیده

چون عوض تشکر بابت کارایی که برات میکنه جنگ بپا میکنی و بستنی میریزی تو‌توالت 

و من اگه جای شوهرت بودم دیگه نگاتم نمیکردم

چه اشکالی داشت؟بهشون گفته خب بارداری هوس میکنی 

اینقد مهمه؟

عوض اینکه ناراحت باشی اونا فهمیدند ناراحت باش که چیکار باشوهرت کردی و برو عذرخواهی کن و چاپلوسی

آرهولی خیلی خیلی بد شد دلم میخواد بمیرم امشب

خدانکنه اصلا بدنسد بعدتوحرفات بگو یهوازهمون بستنی هوس کرده بودم حتی شوهرم خواست بره بگیره گفتم نه من ازهمون میخوام

گاهی انسانم آرزوست
چه شوهر خوبی داری و چه رفتار زشتی کردی دلم سوخت واسه شوهرت که اینقد برات ارزش قائل شد و تو باهاش این ...

میدونم رفتارم زشته من خیلی زود عصبی میشم ولی خدایی نباید به اونا میگفت نهایت فردا دوباره میخرید

نخند من دارم میمیرم😂😭

خدانکنه ولی خب چیزی نشده که حساس شدی بخاطر هورموناته بهشون بگو اینجا نمیتونستم بخورم رفتم خونه بدجوری هوس همون بستنی و کردم اینا بعد شوهرتم گناه داره اعصاب نداریا ازش معذرت خواهی کن

میدونم رفتارم زشته من خیلی زود عصبی میشم ولی خدایی نباید به اونا میگفت نهایت فردا دوباره میخرید

خب عزیزم اون مرده

مگه چندبار حامله شده که بفهمه وقتی بارداری و چیزی هوس میکنی میتونی تا فردا صبر کنی ؟

پیش خودش فکر کرده چون بارداری و هوس کردی باید همین الان بخوری 

و چقد کارش قشنگ بوده و شما اینجوری کردی

خیلی عصبی شد بزور خودشو کنترل کرد نزنه منو خیلی حرفای زشتی بهم زد

طفلی توقع داشته ذوق کنی و خوشحال بشی و بشینی جلوش بخوری و‌تشکر  کنی 

شمام زدی ریختی تو دسشویی 

واقعا اگه من بودم روانی میشدم از این کارت😅

اقایون از اینکه ازشون تشکر کنی و قدردانی کنی خیلی خوشحال میشن و دفعه بعد با انگیزه ی بیشتری برات تلاش میکنن 

طفلی توقع داشته ذوق کنی و خوشحال بشی و بشینی جلوش بخوری و‌تشکر کنی شمام زدی ریختی تو دسشویی واقعا ا ...

آره بیچاره قاشقم تو دستش بود آورد بخورم منم که...🤐

آخه تو ماشین دورمیزد بره بگیره قسمش دادم نگو من بدم میاد بعدا میخری من اومدم بالا زرتی زنگ زده گفته😅دهن لق