2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم شام با شوهرش اومدن خونمون 😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 49 پست

غذا و پذیرایی شما عالی بود 

رفتار داماده ولی زشت بود، فک کن بری یه جایی نون و نمکشون رو بخوری ولی محلشون نذاری😂

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار شما درست بود. اما دامادتون سیاست نداره. ان شالله دفعه بعد بهتر میشه روابطتون

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
حوصلم نیومده دوباره تایپ کنمدارم میمرم از استرس یعنی درموردم چی فکر میکنن الان ؟ خیلی بدشد نه؟ ای کا ...

فقط میتونم بگم شوهرت یا این حرکت خیلی تو رو بزرگ کرده جلوی خانوادش آفرین بهش

اصلأ هم زشت نشده میگن شاید رفته خونه هوس کرده دوباره

اصلأ غصه نخور قدر شوهرتو بدون 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حوصلم نیومده دوباره تایپ کنمدارم میمرم از استرس یعنی درموردم چی فکر میکنن الان ؟ خیلی بدشد نه؟ ای کا ...

خب عزیزم

آدم حامله تعارف نمیکنه

اونها هم تنها فکری که میکنن این هست که یک لحظه دلت نخواسته و نیم ساعت بعدش دلت کشیده

مردم خیلی حواسشون به خواسته زن باردار هست

مطمن باش همه تلاششون این بوده چیزی به دلتون نمونه

رفتار شما دربار همسرتون خوب نبوده

یا الان برین از دلش دربیاریم یا یک پیامک براش بدین تا فردا ببینه

وااااا این الان چ اومدنی بود ک همش تو گوشی بوده؟

مادر شوهر و پدر شوهرم نبودن که این حرکتشو ببینن 

فقط گفته برم بگن این اول رفت جلوشون شیرین بشم

میرم خونشون اما اصلأ تحویل نمی‌گیرم 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم زیادسخت میگیری میگفتی یهوهوس کردم ازهمون بستنی بخورم انقدرسختش نکن

گاهی انسانم آرزوست
فقط میتونم بگم شوهرت یا این حرکت خیلی تو رو بزرگ کرده جلوی خانوادش آفرین بهشاصلأ هم زشت نشده میگن شا ...

خاک توسرش من دارم میمرم از خجالت حالا میگن زن گنده این جا نخورده رفته خونه چغلی کرده🥺