2777
2789

اگر کسی برای شما دست به همچین عملی زده... 

من کاری به روش های غیر روانشناسی این مورد ندارم 

صلاح خودتون هست مثلا واگذار، دفع دشمن، شکایت و... بکنید یا نکنید 🌹

این مبحت فقط روانشناسی هست 💠

خب اولین کاری که می تونید انجام بدید  این هست که ببینید اون تحقیر کننده یا توهین کننده چه طور آدمی هست؟ 

آدمی هست که بشه در مقابلش از حق خودتون و خووتون دفاع کنید؟ اگر هست که چه بهتر، تو زمان و جای مناسب یه روش ارتباط موثر رفع کدورت کنید و نذارید حرف تون هم توی دل تون بمونه... 

اگر نیست که شاید بهترین راه حذف اون آدم از زندگی تون هست 

اما چه قابل حذف از زندگی باشه چه نباشه 

باز هم پیشنهاد این هست که در مقابل اون آدم یک تیم حمایتی برای خودتون تشکیل بدبد که عزت نفس شما رو ببرند بالا 

و شما توی گروه شون از نظر روانی رشد کنید 

و اگر هم حرفی از تحقیر و توهین کسی یا کسانی توی دل تون مونده، با صحبت کردن با يک مشاور امین و حرفه ای یا نامه خیالی نوشتن به اون آدم حرف تون رو بزنید و خالی بشید 

اما اگر می بینید تیر تحقیر و توهین افراد به حدی عمیق بوده که همچنان داره آزارتون میده نیاز هست که به یک جراح روان مراجعه کنید تا اون تبر جراحی بشه و از عمق وجودتون کشیده بشه بیرون 

خب تموم شد 😍

اگر مقيد دونستید برای دیگران هم ارسال کنید تا دل های زیادی آروم بشند 💖

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

مادر شوهرم دوستم اومده خونه مون بعد داشتم ب بچه م شیر میدادم بعد شیر خشک درست کردم بهش دادم ازم پرسید 

شیر نداری بهش گفتم ن  یکم دارم سیر  نمیشه بعد مادر شوهرم گفت خوب بهش علف ندادیم بهش گفتم دست درد نکنه

کسی که بی دلیل به دیگران توهین می‌کنه یا تحقیرشون می‌کنه خودش از درون یک انسان داغون و زخم خورده هست. همچین آدمی بیشتر نیاز به دلسوزی و تاسف داره .هیچ وقت این آدمها و حرفاشون رو جدی نگیرید .اونها می‌خوان زخمهایی که روی روح و قلب خودشون هست رو انتقال بدن یه قلب و روح دیگران 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهرم دوستم اومده خونه مون بعد داشتم ب بچه م شیر میدادم بعد شیر خشک درست کردم بهش دادم ازم پرسی ...

عزیزم 💔 

بهتون حق میدم ناراحت بشید 

کسی که بی دلیل به دیگران توهین می‌کنه یا تحقیرشون می‌کنه خودش از درون یک انسان داغون و زخم خورده هست ...

صحبت شما هم ماشالا قشنگ بود 

آره متاسفانه همین ها افراد زخمی هستند که نیاز به کمک دارند 

ولی ای کاش می مستقیما درخواست کمک می کردند نه با نیش و کنایه 

بعد بهم گفت منظورم این نبود بخدا اینطور نیست ک فکر میکنی نمیدونم چی بهش گفتم ت حرفتو زدی خیلی نار ...

عزیز دلم 💔💔

واسه ت دلی شاد آرزو می کنم 

عزیز دلم 💔💔واسه ت دلی شاد آرزو می کنم

مرسی عزیزم چکار کنم با هم جیز ادما 

فردا میرم خونه پدرم بعد ب شوهرم زنگ میزنم نمیام میمونم خونه پدرم اگ من این حرفو ب یکی از خانواده اش میگفتم خودشون میکشتن من غرور ندارم 

مرسی عزیزم چکار کنم با هم جیز ادما فردا میرم خونه پدرم بعد ب شوهرم زنگ میزنم نمیام میمونم خونه پدرم ...

آدمی هست که اگر باهاش حرف بزنی خودش رو توجیه نکنه؟ یا اگر از خودت دفاع کنی بدتر نکنه؟ 

متاسفانه یا دست خودشون نیست یا بدجنس هستن و لذت میبرن از آزار دیگران

به نظر من هر سه گزینه ای که فرمودید 

متاسفانه یا دست خودشون نیست یا بدجنس هستن و لذت میبرن از آزار دیگران

البته به نظر م 

تو هرکسی هم فرق داره 

یکی هر سه گزینه رو داره 

یکی دوتا از گزینه ها 

و یکی هم یکی از گزینه ها رو... 

و یکی می بینید گزینه أوله یکی دومی و یکی هم سومی 

کی

مادر شوهرتون 

اگر آدمی باشه که اگر به روش ارتباط موثر بشه باهاش برید جلو رفع کدورت میشه بین تون شاید این روش خوب باشه 

ولی در کل آدم هایی که دیگران رو تحقیر می کنند باهم فرق دارند 

یکی میشه همون موقع باهاشون رفع کذدورت کرد 

یکی اصلا نمیشه و مجبور میشیم حذف شون کنیم از زندگی مون مثلا قطع ارتباط کامل 

یکی هم دیر جوش ولی بالاخره با یک ارتباط موثری باهاشون میشه راه اومد