2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ازوقتی اقتصاد جامعه روز به روز داره بیشتر برفنا میرهاگه یه موتوری یه مسیرو میرفت دوباره برمیگشت س ...

دقیقا منم. حلقه م استیله. سرکار میرم بدون طلا راحت ترم

فقر واقعا بیداد میکنه. همکارم تعریف میکرد که همسرش از فروشگاه گوشت و مرغ خریده بود، همون فاصله ای که تا به ماشینش برسه موتوری ازش دزدید! الانم نه ها با این قسمتا خرف مال ۴ سال پیشه!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من انگشتر و النگو دستم کنم خفه میشم .کلا طلاهامو استفاده نمیکنم همشو سپردم به مامانم

منم النگو واقعا بهم حس خفگی میده

دستبند دوس دارم چون میتونم درش بیارم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
دور از جونت 😄همون تاپیک خودتسوگولی های سایت😬

اووهووو اونو حسودا ترکوندن خخخ

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝