2777
2789
عنوان

راجب تاپیک که زن داداش اسی بدون اونا تولد گرفته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 32 پست
در کل تو دوران عقد خواهرشوهرا ی چیزی تو وجودشونه انگار برای پر کردن مامانشون اون خانوم نمیدونم ولی ...

🤧 شاید 

میدونی کلا ادمی هستم کارخودمو میکنم با کسی گرم نمیگیرم کاری به کسی ندارم همینطور انتظار دارم کسیم کاری به کارم نداشته باشه

هرطور دوست دارم باهام رفتار بشه همون طورم رفتار میکنم👌🏻

زندگیم خیلی شیرین شده و پر از ارامش 

ادمهای کمتر ارامش بیشتر 

چون ادمها پر از توقعات عجیب و غریبن

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب دادا‌شه گفته بوده ناهار برمیگردیم مادرشون ناهار پخته بوده بخاطر اونا جایی نرفتن ک اونا میان بعد ...

مادرشوهر خواهر شوهر من برای خودشون خوشم کافیه ما ی جا با خانواده من بریم از حسودی میترکن 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
اره خانواده منم خیلی از این خوبیا میکنن هر جوری ک بگی ولی نمیفهمن

کرم دارن با عروس دیگ دست خودشونم نسس

خوش ب حال زن داداشت واقعا منم خیلی خواهرم می‌ره اینور اونور استوری میزارع کیف میکنم

تازه از استوری هاشون اسکرین شات میگیرم همه رو میریزم تو لپ تاپ😍 واقعا کیف میکنم خوشبختی شونو که میبینم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اره بنظر منم خب برگشتنی مثلا میگفتن عه سوپرایز شدیم خانوادمون فلان کارو کردن. درضمن وقتی عروس هرجمعه انتظار داره مادرشوهرش جایی نره و براشون غذا آماده کنه اگر از قبل هماهنگ بودن بهتر بود ی تعارف میزد. اگرم ک یهویی بود باز وقتی برگشتن میگفتن تعریف میکردن ن اینکه اینجور پنهونکاری

همه دوستام میگن چقدر پدر مادرت خوبن همشون میگن مول اینا ندیدیم

حالا مادرشوهر من عاشق داماشه دامادشم  خیانت کاره🤣

اره بنظر منم خب برگشتنی مثلا میگفتن عه سوپرایز شدیم خانوادمون فلان کارو کردن. درضمن وقتی عروس هرجمعه ...

ب نظرم میخواست پنهان کاری کنه از استوری هاید میکرد 

مادرشوهر خواهر شوهر من برای خودشون خوشم کافیه ما ی جا با خانواده من بریم از حسودی میترکن

مادرشوهر من ب خودی هم رحم نمیکنه واسه تفریح

اما مهمونی تو خونه م باشه خانواده خودش باشن عشق میکنه

خانواده من بیان بفهمه جنگ راه میندازه

مادرشوهر من ب خودی هم رحم نمیکنه واسه تفریحاما مهمونی تو خونه م باشه خانواده خودش باشن عشق میکنهخانو ...

همشون همینن 🤣مادرشوهر من با اون سن سال با من رقابت می‌کنه 

پس هم دردیم خواهر😅😅

الان مادر شوهرم ۴ماهه ما رو دعوت نکرده ولی هر موقع شوهرم بهش زنگ میزنع دخترش و دامادش اونجان منم از حرصش امشب خانواده خودم تنها دعوت مردم