2777
2789

واقعا درک نمیکنم چرا خانواده همسر ناراحت میشن ازین قضیه خوشحال باشین پسرتون و زنش خوشن باهم روز مرد بود من و همسرم خونه نشسته بودیم منم ی  شاخه گل ی کادو برای همسرم خریدم یهو دیدم زنگو زدن خانوادم اومدن داخل با کیک و کادو همسرم سورپرایز کردن شام هم جوجه گرفته بودن از بیرون خلاصه من ی استوری گذاشتم از خانوادم تشکر کردم جونم براتون بگه خواهر شوهرم ی داستانی درست کرد که چرا به ما نگفتین انقد وزه باری درآورد که شوهرم قسم میخورد میگف ما دعوت نکردیم خودشون زحمت کشیدن اومدن😐😐😐😐😐شامشونم خودشون آوردن از شادی برادرش خوشحال نمیش

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کاری به اینکه حق باکی هست ندارم 

ولی شخصا پنهانکاری رو بی احترامی میدونم چه خودم بخام انجام بدم چه دیگران انجام بدن 

ولی کاری به کسی ندارم خوشم نیاد دوری میکنم و دیلتشون میکنم

این خانم هم فکر کنم مسیله اش همین پناهکاری بود

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

منم درک نکردم واقعا 

من نه از عروسمون انتظار دارم بهمون بگه 

نه خودم به فامیل شوهرم چیزی میگم 

به من چه 

به اونا چه 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

من خودم خواهرشوهرم 

عشق میکنم وقتی خوشیای داداشمو خانومش رو می‌بینم 😍 

هیچ وقت سر هیچی گلایه نکردم 😃 بدون اونا هم مسافرت نمیرم 

اونا همههه جا میرن و میان یه بار نگفتم چرا ب من نگفتین!

ولی حالا ما یه رستوران بریم بدون اونا, فوری داداشم گلایه می‌کنه که آره خوووب بدون ما همه جا میرین😂

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من کاری به اینکه حق باکی هست ندارم ولی شخصا پنهانکاری رو بی احترامی میدونم چه خودم بخام انجام بدم چه ...

در کل تو دوران عقد خواهرشوهرا ی چیزی تو وجودشونه انگار برای  پر کردن مامانشون اون خانوم نمیدونم ولی خواهر شوهر من اینجوری بود 

هرچقدرم خانواده دختر خوبی کنن و خوب باشن اینا همینطوری برخورد میکنن 

اخه یکی نیست بگه نمیدونستم واسه رفت آمد کردن و مچ بودن با کسی و راه دادن کسی باید از شما مشورت بگیرم وقتی تایید کردید بعد بگم بیان خب دخترا همیشه با مادر و پدر و خانواده خودشون حس بهتری دارن 

والا ب جان بچم من هرچی تلاش کردم با خانواده همسر اوکی بشم نشد ک نشد انقدر ک سردن 

مامان بابامم خیلی خیلی خوب میکنن ب من و شوهرم ولی همیشه حسادت میکنن احمقا 

من خودم خواهرشوهرم عشق میکنم وقتی خوشیای داداشمو خانومش رو می‌بینم 😍 هیچ وقت سر هیچی گلایه نکردم 😃 ...

خوش ب حال زن داداشت واقعا منم خیلی خواهرم می‌ره اینور اونور استوری میزارع کیف میکنم

خوب دادا‌شه گفته بوده ناهار برمیگردیم مادرشون ناهار پخته بوده بخاطر اونا جایی نرفتن ک اونا میان بعد رفته بودن تفریح 

حالا مبگیم یهوویی شده و سرزده رفتن ولی بهتر بود وقتی امدن خونه تعریف مبکردن ک رفتن اینطوری ناراحتی و کدورت پیش نیاد

یه بار ما رفتیم خونه خواهرسوهرم دبدیم إ تولد خواهرشوهرمه و زودتر تولد گرفته بودن

کیک خریده بودن و ماهم پول کادو دادیم

خواهرشوهرم استوری کرد

مادرشوهرم پارمون کرد😅😅😅

اون کاربر هزار بار توضیح داد ازون حالت پنهان کاری عمدی ناراحت شدن،متوجه نشدین هنوز؟

اگر قصد پنهون کاری داشت که استوریش نمیکرد 

بنظرم سوتفاهم پیش اومده

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

تو هر اتفاقی خودتو جای همه اون آدما بزار

من کامنتاشو نخوندم فقط متن خودشو خوندم.

ولی منمبودم ناراحت میشدم

نه برای اینکه خوشش

برای اینکه من شدم غریبه

درستش این بود حالا که صبح تا شب قراره خونه مامان من باشن

صبح میخوان برن تولد و دیر هم بیان به ما بگن ما داریم با فامیلای زنم میریم تولد بگیریم. همین گفتنش سختنیست. اتفاقا ماهم شب براش تولد میگیریم و خوش میگذرونیم

ولی اینکه بعدا از رو استوری بفهمیم ناجوره

هرچقدرم خانواده دختر خوبی کنن و خوب باشن اینا همینطوری برخورد میکنن اخه یکی نیست بگه نمیدونستم واسه ...

مامان و بابای من ۲۰۰میلیون برای ماشین خریدن ب شوهرم دادن دیک ازش پس نگرفتن بازم دهن خانواده شوهرم بازه کلا