dokhtartanhaiha مدیر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 883 عنوان دوقلوهام و گذاشتم پیش مادربزرگ شون دو روز بمونن | مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 20 پست خیالم راحت هس که مواظبشون هسمنم واقعا نیاز دارم استراحت و اینکه خونه زندگیم و مرتب و تمیز کنم امروز | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtartanhaiha مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 883 الهی ایشاله ازین خستگی ها برا من بیاد ان شاء الله گلم ان شاء الله خدا بهت دوقلو بده ،و حسابی سرت شلوغ بشه
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 17865 قربونتون ممنونم عزیزمهمین تصمیم و هم داریم یکم سه نفره وقت بگذرونیمهمه آرزوهای قشنگتون و که گفتین از ... ممنونم پس برام دعاکن خدا بهم دوقلو بده بلکه منم بعد این همه سال بتونم طعم مادرشدن را بچشم... سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
maryka67 عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 3576 ان شاء الله گلم ان شاء الله خدا بهت دوقلو بده ،و حسابی سرت شلوغ بشه قربوووون بششششممم خدااااا از دهنت بشنوهههه ایشالههه
dokhtartanhaiha مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 883 ممنونم پس برام دعاکن خدا بهم دوقلو بده بلکه منم بعد این همه سال بتونم طعم مادرشدن را بچشم... چشم،همین لحظه از خدا میخوام هم به شما و هم به همه چشم انتظارها بچه سالم و صالح بده،دامن همه تون سبز بشه ان شاءالله 🙏🙏🙏دوقلو بده بهتون حسابی سرتون شلوغ بشه
dokhtartanhaiha مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 883 قربوووون بششششممم خدااااا از دهنت بشنوهههه ایشالههه ان شاء الله گلم🙏🙏🙏
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 17865 چشم،همین لحظه از خدا میخوام هم به شما و هم به همه چشم انتظارها بچه سالم و صالح بده،دامن همه تون سبز ... ان شاءالله ...ممنون از دعای خیرت مهربون🌹🌹🌹🌹 سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....