2777
2789

بچها شوهرم خیلی هار شده باورتون نمیشه اگ بگم انفولانزا گرفتم ازصب خبرمو نگرفته شب امد بااون حال شام پختم اوردم حالمو رنگ رومو دید اصن نپرسید چته .میدونس سرفه اینا میکنم.رو موکت دراز کشیده بودم تاشام بخوره جم کنم ی کلمه هم از ویتی امد نحرفید بیدار شدم بعد بیست دیقه دیدم میوه اورده کوفت کنه رو من یه پتو نکشیده .مریض میشد اش میپختم ابمیوه میگرفتم میبردم مغازه میومد ماساژ..‌‌.ازم متنفره چشم دیدنم نداره دوس داره همش روزها قهرباشم ن زنگ پیام ندم حرف نزنیم.پدرمادر نداره از مادرپدرمنم حساب نمیبره از هیچکی دردمو ب کی بگم.قهر گریه دعوا هیچ روش تاثیر نداره چون منو نمیخاد جا ندارم پول ندارم نمتونم دختر۵سالمو بدم دست اینو برم اما خیلی دلم طلاق میخاد😔😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز شروع شد

یه زن از مشکلاتش با همسرش حرف زد 

شروع کردن که چرا بچه اوردی

اورده دیگهععععههههه

میخوای دوباره بندازتش تو‌رحمش و تبدیلش کنه به اسپرم‌و بریزه بیرون؟

بسه دیگه اح

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
خب توقعی ازش نداشته باش مریضم شد جهنم انقدر سرویس نده به بچت برس و خودت

من۲۴سالمه اون۳۸ من خیلی جوونم اگه قرار باشه۲۰سال باهاش زندگی کنم هرروز دارم از بی مهری پیر میشم ادم یجا غریبرم ببینه مریضه روش یچی میندازه 

غلط کردم ۵ساله هرروز میگم غلط کردم

از یک جایی به بعد اگر دیدی نمیتونی به نظرم طلاق بگیر دیدی دادگاه دختر رو داد به خودت ،اگر نداد خدا خودش مراقبت دخترت هست نگران نباش ،خودت رو تو اولویت بذار عزیزم 

باز شروع شدیه زن از مشکلاتش با همسرش حرف زد شروع کردن که چرا بچه اوردیاورده دیگهععععهههههمیخوای دوبا ...

این برا  بقیه اس که بفهمن هیچ مردی با بچه اوردن عاشقتون نمیشه.

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
از یک جایی به بعد اگر دیدی نمیتونی به نظرم طلاق بگیر دیدی دادگاه دختر رو داد به خودت ،اگر نداد خدا خ ...

نمیتونم فقط روزی دخترم از من جدامیشه ک من مرده باشم .خیلی بی مسئولیته گاهیم بچه اذیتش کنه میزنتش.اصن امکان جدایی از بچمو ندارم

اره خب ی غلطی کردم ۵سال پیش اینجور نبود بعدها دشمن شد

اصلا گیرم یه ماه پیش زایمان کردی گلم

اصلا نمیفهمم کدوم از خدا بیخبری این جمله رو به کاربرا یاد داد که...وقتی شوهرت بده چرا ازش بچه دار شدی

یعنی میخوام‌با دوتا دستم خفه کنم این کاربرا رو

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم