2777
2789
عنوان

حس میکنم شدم امین فردین سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 43 پست
چون توی زندگی خودم خیلی چیزا ضد و نقیص هست پس قضاوت نمیکنم هیچکدوم از اینهایی که گفتی هم آسیبی به بق ...

درضمن

من اسم نبردم و افشاگری نگردم

از این جهت گفتم حس میکنم شدم امین فردین که به سرنخ هایی رسیدم..همین

وگرنه با افشاگری تناقض های ضد و نقیض افراد دروغگو اینجا چیزی به من نمیدن

وقتی یک کاربر میاد از خرج سیصد میلیونی ماهانه ش میگه؛واقعا اثرات نامناسبی روی نوجوان 13 14 ای که پدر ...

همیشه گفتم بازم میگم

اگر یه جامعه شناس وقت بزاره بیاد تو این سایت میتونه خیلی چیزا از حال و احوال مردم و جامعه متوجه بشه 

مشت نشونه خرواره 

یه بار تاپیک زدم کاش یه مسئول یه استاد یه جامعه شناس یه کسی که میتونه تجزیه و تحلیل کنه مقاله پایان نامه تز دکترا و هر چی که میدونشو در باره این سایت بزاره خیلی چیزای جالبی میتونه ازش دربیاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی یک کاربر میاد از خرج سیصد میلیونی ماهانه ش میگه؛واقعا اثرات نامناسبی روی نوجوان 13 14 ای که پدر ...

خب چرا باید یک نوجوان 13-14 ساله بیاد نی نی سایت؟ 

یا یک نفر راجب موضوعات مهم اینجا مشورت بگیره؟ 

من برای اینکه توسط اطرافیان شناسایی نشم تاپیک هامو یکم عوض میکنم و سوال میپرسم یا اولش یک ماه این کاربری دست خواهرم بود و حالا خیلی وقته دست منه 

هر مشکلی برا خانوادم بقیه هم پیش بیاد میام اینجا سوال میپرسم 

یکی تاپیک هامو ببینه همه قروقاتی است یعنی من بیمارم یا دروغ گوام 

خب اینجا میایم که شناسایی نشیم و مشکلات مونو میگیم درد و دل میکنیم دیگه چه ربطی داره 

اگه قرار بود خط به خط همه چی رو واضع و درست بگیم که می‌رفتیم اینستاگرام یا تو‌واقعیت به بقیه می‌گفتیم 

همیشه گفتم بازم میگماگر یه جامعه شناس وقت بزاره بیاد تو این سایت میتونه خیلی چیزا از حال و احوال مرد ...

وااااااااااااای دختر

تو خود خود منی

منم به همین خیلی فکر کردم

اینجا میتونه هم به روانشناس ها کمک کنه هم جامعه شناس ها

چون خیلی از حرف هایی که مردم روشون نمیشه در اتاق درمان مستقیم بگن؛اینجا راحت گفته میشه

خب چرا باید یک نوجوان 13-14 ساله بیاد نی نی سایت؟ یا یک نفر راجب موضوعات مهم اینجا مشورت بگیره؟

متاسفانه کاربرای زیر سن قانونی اینجا زیاده

+خیلی ها چشمشون به دهن مردمه

قدیما تو صف نانوایی مشورت میگرفتن الان پشت لپ تاپ

من برای اینکه توسط اطرافیان شناسایی نشم تاپیک هامو یکم عوض میکنم و سوال میپرسم یا اولش یک ماه این کا ...

من هم دیدم کاربرانی که راجع به مراکز خرید،سالن زیبایی؛بیمارستان و... در شهرهای مختلف سوال میپرسن

راجع به بازار کار رشته های مختلف

اما لحن کسی که میخواد شوآف کنه کاملا مشخصه

متاسفانه کاربرای زیر سن قانونی اینجا زیاده+خیلی ها چشمشون به دهن مردمهقدیما تو صف نانوایی مشورت میگر ...

یکی از کاربرهای زیر سن قانونی خودم هستم،

و چندسال قبل زمانیکه کرونایی وجود نداشت و کمتر دهه هشتادی‌ای توی سایت نبود اینجا عضو شدم. 

خب چرا باید یک نوجوان 13-14 ساله بیاد نی نی سایت؟ یا یک نفر راجب موضوعات مهم اینجا مشورت بگیره؟

یک کاربری بود؛نوشته بود شوهرم فقط این ترم 120 میلیون خرج دانشگاهم کرد...در ادامه گفته بود:برای من خرج نکنه برای کی خرج کنه

چنین دیالوگی در ناخودآگاه انسان تاثیر منفی میذاره

درسته همسر وظیفه داره خرجی زن رو بده

اما دلیل نمیشه مرد هرچی درمیاره خرج زنش کنه!

به نظرم این شوآف کمترین آسیب سایت هست

من نگفتم سایت آسیب زا نیست

اسم کاربری هم نبردم

فقط حس ام رو گفتم  حس کردم مثل پاپاراتزی ها شدم  همین  

حتی قرار نیست کمپین بزنیم و کسی رو گزارش کنیم  

من قصد اصلاح یا اقداماتی هم ندارم

اینجا دیگه مثل سابق نیست

یکی تاپیک میزنه راجع به خط سینه جاریش میگه و چند صفحه کامنت میخوره

معلومه اوضاع چیه

خداروشکر از فردا از بستر بلند میشم و میرم دنبال کارای عقب افتادم