کتاب راجب قانون جذب شکر گذاری زیادی خوندم قانون جذب
اولین قدم مهمترین قدم اینه با حس خوب شکر گذاری کنی و ارتعاش بدی و تلاش
بذار برات مثال بزنم من قبلا ی جایی کار مبکردم یکی همکارا میگفت دختر خواهرم عاشق پزشکی تهرانه شکر گذاری میکنه تابلو کائنات ساخته من آمدم از کارم بیرون ی بار همون خانم دیدم گفتم بچه خواهرت چطوره گفت اون تهران قبول شد پزشکی ببین من هنگ کردم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من صبح که از خواب پامیشم یه دفتر دارم توی اون شکر گذاری مینویسم
وقتی مینویسم میبینم اوووو چقدر چیزا داریم که در مقابلش خدارو شکر کنیم...چیزایی که اهمیتی نداره برامون...اینحوری نداشته ها و منفیات پاکمیشه از ذهنه آدم...مثلا اول مینویسم خدایا شکرت بابته دیدنه روشناییه صبح..خدایا شکرت بابت سقف بالای سرم...خدایا شکرت بابته تن وروح سالمم..حتی خدایا شکرت که میتونم دسشویی برم ...بهم نخندی ولی جای شکر داره که آدم حتی ناراحتیه دفع نداشته باشه...بابته همه چی خدارو شکر میکنم آب ...گاز...برق...مینویسم خدایا شکرت بابته پولهایی که دراختیارم قرار میدی(کاری ندارم که کم هست یا زیاد)مینویسم چون همون رو ممکنه نخواد بهم بده...در آخر مینویسمخدایا شکرت بابته همه داده ها ونداده هایت...
یچیزه جالب اینکه شبا برنامه فردامو مینویسم...چیزه خاصی هم ندارم ها ولی مینویسم..حتی شده یکاری رو بنویسم که معلوم نیس انجام بدم یا نه ولی فردا انجامش میدم...مثلا مینویسم...نماز صبح