2777
2789

داشته باشیم 

خب کاری به اونایی که واقعاا بدن ندارم ولی قبول کنید گاهی هم خود عروس ها خیلی حساس میشن 

من خودمم گاهی حساس میشم و قضاوت نابجا میکنم در صورتیکه خانواده شوهرم واقعا مهربونن 

ولی ما عروس ها زیادی حساس میشیم قبول دارین ؟؟

واقعا تصمیم گرفتم بیشتر خوبیاشون رو ببینم و رو‌خوبی و‌محبتشون زوم کنم تا بیخودی حساس شدن 

والا که ادمهای خوبی هستن بخصوص مادر و خواهراش ✨❤️

من خیییییییلی اینطوری بودم...

برا همه ی رفتارهای ناراحت کننده شونم برا خودم دلیل پیدا میکردم توجیه میکردم...

ولی بررررعکس اونا مداااااام بیخودی از من ناراحت میشدن و دعوا راه مینداختن و شوهرمو مینداختن به جونم...

منم سه ساله قطع رابطه کردم راااااحتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده همسر منم خدایش خوبن،ولی اینجا روحیه آدمو داغون میکنن،بعد آدم باهاشون روبه رومیشه باعث میشه جبهه بگیره😂🤷‍♀️

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰

مادر شوهر و خواهر شوهر منم خدایی خوبن..

یه وقتایی یه حرفی مادرشوهرم میزنع. ولی در کل خوبه..

اما

اما من بد جور کینه دارم نسبت بهسون. اوایل خیلی اذیت و تهمت و فحش و قهر  دیدم ازشون.

الان تقریبا ۸  ۹  ساله.از وقتی دخترش نامزد کرد با من خوب شده ولی من دلم صاف نمیشع و از رو ظاهره خوبیهام بهشون و به خاطر همسرمه که دوسش دارم و دوست دارم خوشحال بشه

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔