تعریف از خود نباشه ولی چشمام رنگیه قدم بلنده پوستم سفیده هر جا میرم نگاها رومه نمیدونید چرا تو روخدا نگید میخواد پز بده سوال دارم
😐😐
جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دقیقن. من جرات نمیکنم تو تاپیکای خودکشی ب جز تلاش برای پشیمون کردنه استارتر چیزی بگم😐😂آدمو میخوووو ...
بیخیال بابا مگه من کشتمش بعضیام کیسه احساساتشون سوراخه علکی مثلا میخوان وجدان آدم و قلقلک بدن بگو آخه لامصب احساست و عواطف بیخودتو جمع کن همه جا خرجش کنی تموم میشه😂😂😂😂😂😂
عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺
وااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣یا استارتر میگه شوهرم زشتهوای خواهر ماکه شوهرمون خوش قد و بالا و خوشگله مگه خوشبخ ...
وااااای اره👌🏻👌🏻😂
یا میگن خوشگلم و فلان ولی زندگی خوبی ندارم شما حرص ظاهر رو نخورید سیب سرخ نصیب شغال میشه😐
جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡
گوشیم شارژش تموم شد اومدم از تخت بیرون هی پشت سرمو نگا میکنم 🤣🤣🤣ینی مدت کوتاهیم هست انقدر ترسو شد ...
راستی خارج مجال شوخی من خودم نوجونی خیلی ترسو بودم الان یکم بهتر شدم یعنی وقتی میگن از سایه خودشم میترسه واقعی بود تا این حد الان یکم بهتر شدم ولی تاریکی و اصلا هیچ جوره حتا یک دقیقه نمیتونم تحمل کنم ناخوداگاه شروع میکنم به جیغ زدن
عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺