2777
2789
عنوان

ماهلینو هرجا میبرم کلی بهش محبت میکنن🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2477 بازدید | 158 پست
ای واییی هنوز مجردی😂😂😂من انقد تن تن جواب کاربرا رو دادم گیج شدم کی ب کیه😂خب پس بسلامتی بذا اول ا ...

آخی حق داری اسی جون😅

اره اول میخوام انشاالله رشته ای ک دوسش دارما بخونم

بعدش ازدواج و اینا 

اما خب چون قوه تخیل ام قویه حتی تا نوه هامم پیش رفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی حق داری اسی جون😅اره اول میخوام انشاالله رشته ای ک دوسش دارما بخونمبعدش ازدواج و اینا اما خب چون ...

الهی انشالا موفق باشی💜اما اولش یجوری با بغض گفتی دعا کن خدا یه دخترم ب من بده فک کردم حالا ازدواج کردی بچه نداری🥺😂

دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین و نفس♡💜🧸

ولی من بیشتر عاشق نفس جان شدم 🥹😍😍😘

ماهلین جونم خوشگله ها ولی نفس خیلی تو دل بروعه🥹

ولی ببخشید میگم نارحت نشی نفس چشمش انحرافی داره؟ 

اخه دختر خواهرشوهرم هم چشمش مثل دخترت بود گفتن انحراف داره

ولی من بیشتر عاشق نفس جان شدم 🥹😍😍😘ماهلین جونم خوشگله ها ولی نفس خیلی تو دل بروعه🥹ولی ببخشید میگ ...

نه تو عکس حتما کج و کوله نگاه کرده سنجشم تازه بردم مشکلی نداره گلم خیلی لجبازه اصلا حرف گوش نمیده زوری عکس گرفتم .مرسی عزیزم 😊💜

الهی انشالا موفق باشی💜اما اولش یجوری با بغض گفتی دعا کن خدا یه دخترم ب من بده فک کردم حالا ازدواج ک ...

آخی گلم😍❤

همبنطوری عاشق بچه دخترم دیگه این فسقلیا شما رو هم دیدم خیلی بیشتر از قبل دلم خواست🥺🥺

نه تو عکس حتما کج و کوله نگاه کرده سنجشم تازه بردم مشکلی نداره گلم خیلی لجبازه اصلا حرف گوش نمیده زو ...

آره حتما بچه ها همینن وای منم بخوام از دخترم عکس بگیرم 

هی میره اینور اونور وول میخوره اخرشم عکسش خوب تمیشه😂

آره حتما بچه ها همینن وای منم بخوام از دخترم عکس بگیرم هی میره اینور اونور وول میخوره اخرشم عکسش خوب ...

اووخی خدانگه داره برات😅♥️