2777
2789
عنوان

ماهلینو هرجا میبرم کلی بهش محبت میکنن🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2401 بازدید | 158 پست
کاش اینقدر عکس نمیزاشتی نه اینجا ن هرجای دیگه...چشم زخم واقعا خطرناکه..الله نگهدار خودتو بچه هات ب ...

عزیزم من اعتقادی ندارم عاخه اینستا اینهمه عکس بچه میدارن خودمم هرازگاهی میذارم کلا میزنم ب بیخیالی اهمیت نمیدم ب چشم زخم اینا

دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین و نفس♡💜🧸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دو تا بچه دارم دخترات خیلی خیلی ناز وماه بودن الان دوران بحران و حساسی برای دختر اولت منظورم نصی ...

حرف دله منو زدی بخدا آره همینجوریه واسه من بارداری و زایمان و بچه داری انقد سخت نبود ک حسادته نفس سخت بود وپدرمونو درآورد هنوزم ک هنوزه انقد باید هواسمون باشه یه کلمه اشتباه نگیم نفس ناراحت شه.خب ماهی الان کوچیکه بیشتر بوسیدنیه بعضی وقتا خیلی دوس دارم هی بوسش کنم یواشکی تو اتاقی آشپزخونه نفس هواسش نیس بوسش میکنم🤦‍♀️تا ببینه فوری میگه بوسش کردی😂میگم نه تو بیا آجیو بغل کن بوس کن 

دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین و نفس♡💜🧸

دختر منم تپله دیروز ی عوضی گیر داد میشه لپشو گاز بگیرم گفتم معلومه ک نه بعد لپ بچه رو محکم کشید و رفت 

این تپلیا‌ اموال عمومی نیستن توروخدا لپشون رو نکشید😢

بله پروفایل خودمم  🌱