2777
2789
عنوان

منتظر موندن برای اینکه پارتنر شرایطشو درست کنه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 25 پست
فقط مامانم در جریانه از اول رابطمون

پارتنرت نگفته ؟

بنظرم یه زمان معین بدین بهم اینکه یخرده صبر کن یا چندماه صبر کن درست نیست، بگو مثلا فلان تایم یخرده من درسام راحت تر شده ازمونام و دادم یه مرحله رفتم جلو راحتر میتونم راجبش فکر کنم

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا مشکلم همینه رفته رفته با صمیمی تر شدن این مشکلات هم پیش میاد ولی خب تا حد توانم منطقی میرم جلو

رفیق خواهرانه میگم پسرخوبیه قبولش کن نامزد کنید یک دوماه اگر خوب بود عقد کنید بعدیکسال دوسال عروسی کنید

دقیقا حرف منم همینه ولی خودش میگه نمیفهمم چرا میخوای صبر کنی ولی باشه باز اگه اینجوری میخوای

پسرا همیشه عجولن 

از طرفی حق داره آدم دوست داره زود تکلیفش مشخص بشه

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
پارتنرت نگفته ؟بنظرم یه زمان معین بدین بهم اینکه یخرده صبر کن یا چندماه صبر کن درست نیست، بگو مثلا ف ...

اونم کلیات رابطمون رو گفته به خانواده

ولی خانواده ها در ارتباط نیستن 

خیلی برام سخته اینکه ۷ سال درسم طول می‌کشه 

و میترسم از اینکه نتونم همزمان درس و مسیولیت های ازدواج مدیریت کنم 

من از اولشم نمی‌خواستم وارد رابطه بشم به این زودی 

ولی خب بالاخره کارشو کرد و اونقد پیگیر بود تا مخم زده شد🤦🏻‍♀️😂

رفیق خواهرانه میگم پسرخوبیه قبولش کن نامزد کنید یک دوماه اگر خوب بود عقد کنید بعدیکسال دوسال عروسی ک ...

آره پسر خوبیه خداروشکر 

اینجا رسم نامزدی نداریم 

ینی بعد خواستگاری میشه عقد 

فک کنم الان دوستی ما همون دوران نامزدیمون باشه🤦🏻‍♀️😂

ولی ایشالا تابستون ۱۴۰۵ قبل شروع فیزیو پات میخوایم رسمیش کنیم ایشالا 

فقط گاها میترسم از اینکه رابطمون سرد بشه یا یه اتفاقی بیفته خدای ناکرده

اونم کلیات رابطمون رو گفته به خانوادهولی خانواده ها در ارتباط نیستن خیلی برام سخته اینکه ۷ سال درسم ...

چه اشکالی داره تو مسیرش اگه قرار بگیری و واقعا طرفت رو از هر لحاظ سنجیده باشی و بالا پایین کرده باشی بقولی، دیگه استرست کمتره چون همراهته قراره دونفره باهم بسازید نه تنهایی که پر اضطراب و استرس باشی، همه اون مشغله کاری یا درسی مالی یا خانوادگی و... رو دارن درکنارش یه مدیریت کلی میکنن و پیش میبرن و باهم کنار میان! بهت حق میدم امادگیت صد از صد نباشه اما اینکه کم کم خودتو اماده کنی و صحبتای مثبت درمورد جدی شدن و رسمی شدنتون بزنی بهتره اونمکه از الان شروع شه و نزاری انرژی منفی بیفته بینتون 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•