2777
2789
عنوان

به سرپرستی گرفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 26 پست
من همیشه ب این فکرمیکنم اکه پولدار بودم اینکار میکردم چقد قشنگه

پولدار ک نیستیم ولی در حدی ک بتونیم براش امکانات فراهم میکنیم و ایندشو تضمین میکنیم

برای رویاهات بجنگ ... یک عدد مربی کیک بوکس که  علوم دامی خوندم ولی شغل اصلیم میکاپ هست 🤭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=362156849]پولدار ک نیستیم ولی در حدی ک بتونیم براش امکانات فراهم میکنیم و ایندشو تضمین میکنیم[/QUاشناهای دورما اینکار کرده بچه نداشتن فکرکنم پدرمادر ازلحاط روانی اعتیادچک میشن سوسابقه و یچی‌هم ملکی‌اینا بنامش بزنن فکرمیکنممم همیناس 

من هستم البته اونقدرا پولدار نیستم،خرج خونه نصف نصف

واااا 

ب جای اینکه برای بچت خرج کنی ازش پول میگیری 😂😂

الان باید میگفتی ی ماشین ی خونه نقلی بهت میدم دیگه خیلی ندارم 

(چقدم‌کم توقعم🤣😂)

آقا هستم
اما یکی از فامیل های ما ۳۰ سال بچه دار نمیشن بعد گفتن بچه از پرورشگاه نمیاریم چون گفتن باید بنامش خو ...

عمرشون طولانی ولی بعد از فوتشون اون خونه ب چ دردشون میخوره خب حداقل یکیو بیارن هم خوشبختش کنن هم وارثشون بشه

برای رویاهات بجنگ ... یک عدد مربی کیک بوکس که  علوم دامی خوندم ولی شغل اصلیم میکاپ هست 🤭
[QUOTE=362156849]پولدار ک نیستیم ولی در حدی ک بتونیم براش امکانات فراهم میکنیم و ایندشو تضمین میکنیم ...

ممنون از راهنماییتون